2777
2789
عنوان

بچهههه دومییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 42 پست

دوتا دارم دومی ۳ ماه اولی ۷ سال

اگه عاقل بودم نباید تو این اوضاع اقتصادی دومی رومیوردم

تازه خداروهزاران مرتبه شکر درامدمون خوبه اما من میخاستم بهترازاینا براشون فراهم کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسدارم دوتا داشته باشم ولی آیندشون چی میشه نمیدونم میترسم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
سلام مجدد،خوبین؟اگر قصد آوردنه بچه ی دوم داریدقبل از اقدام حتما پیش مشاور ژنتیک برید

چرا چیزی در مورد این مشکل میردنی

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
آهان،مشکل فرزندتون چیه

الان که فقط تمرکز ولی بچه که بود دو روزه تشنج بدون تب داشت که با مصرف ب۶ حل شد تا ۵ ماهگی کلا ما خانوادگی مقاومت به ب۶ داریم اما چون درمانش طول کشید باعث تاخیر گفتار اینا شد درگیر کاردرمان و گفتار درمان شدیم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
الان که فقط تمرکز ولی بچه که بود دو روزه تشنج بدون تب داشت که با مصرف ب۶ حل شد تا ۵ ماهگی کلا ما خان ...

عزیزممممممم💙🤍

من متاسفانه شناختی ندارم

ولی تشنج خطرناکه،حتما تحت نظر دکتر متخصص اعصاب کودکان باشید

و قبل از اقدام تحت نظر باشید که فرزند دوم تون دچار

این مشکل نشه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

دوتا دارم دومی ۳ ماه اولی ۷ سالاگه عاقل بودم نباید تو این اوضاع اقتصادی دومی رومیوردمتازه خداروهزارا ...

راضی هستی از اختلافشون من بچه اولم ۴ سالشه نمیخام سال دیگه اقدام کنم تا بیاد میشه ۵ سال و نه ماه میگم زیاد نمیشه اختلافشون؟

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
راضی هستی از اختلافشون من بچه اولم ۴ سالشه نمیخام سال دیگه اقدام کنم تا بیاد میشه ۵ سال و نه ماه میگ ...

اگه میخلی زودتر اقدام کن چون کلاس اول ونوزاد خیلی سخته وهمبازی هم نیستن بنظرم هرچه زودتر اقدام کن