2777
2789

من زدم گوگل اموزشگاه خیاطی در مشهد.بهتریناشو امورد.اولینش دوخت برتر بود که انلاین بود و گوگل توصیه کرده بود که این از همه بهتره چون میتونید ویدیوهارو همیشه نگاه کنید و تا یکسالم پشتیانی انلاین دارید.پکیجاشونم من رفتم دیدم .واقعا جامع و کامل بود.هم قیمت هر دوره خوب و معقول بود برا کسی که میخواد حرفه ای یاد بگیره.

مثلا یسریاش ۲ الی ۳ تومن بود و تا ۷ تومن ادامه داشت قیمتا اما بیشتر از ۷ تومن نمیشد قیمت یه دوره.کلا نهایت قیمتشون واسه هر دوره تا هفت تومن بود.

۱۰دوره داشت هر کدوم ۹ الی ۱۲ تا سر فصل داشت و هر دوره کامل ۱۰۰ الی ۲۰۰ قسمت ویدیو داشت.مثلا اینطوری بود که ۱۸ قسمت واسه این سر فصل.۱۰ قسمت واسه اون سر فصل و...خیلی پکیجاشون کامل و جامع بود.حالا من اما تجربه ای از هیچکدوم ندارم نمیدونم این بهتره یا حضوری

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا حضوریدوخت برتر هم برعکس شما من آموزشاشون نمیپسندم

واقعا؟چرا؟پس چرا گوگل انقدر تعریفشو کرده بود؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

واقعا؟چرا؟پس چرا گوگل انقدر تعریفشو کرده بود؟

من خوشم نیومد بیشتر تبلیغاته

مثلا برای پیراهن مردونه انقدر تو بوق و کرنا کردن که بهترین متده و اله و بله

بعد دوخت خودشون گذاشتن تو تن زار میزد

دقیق یادم نیست کدوم دورش میخواستم بگیرم

بررسی کردم دیدم اون دوره جامعی که میگن نیست فقط حرفه

من خوشم نیومد بیشتر تبلیغاتهمثلا برای پیراهن مردونه انقدر تو بوق و کرنا کردن که بهترین متده و اله و ...

عه خب خوب شد اعتماد نکردم