2777
2789
عنوان

سرطان

98 بازدید | 13 پست

سلام :)

من چند روزیه اصلا حالم خوب نیست خیلی فکر بد به سرم میزنه انگار به نفر بهم مدام میگه زیاد زنده نیستم

خیلی بی دلیل سر درد دارم و گاهی وقت ها چشمام تار میبینع

امروز هم یهو خون دماغ شدم زود بند اومد

اما من سابقه ی اینکه یهو خون دماغ بشم نداشتم

خیلی میترسم:(

و خب گلوم هم احساس سنگینی دارم جوری که میخام خفه شم اگر لباس تنگ بپوشم گلوم بیشتر تحریک میشه جوری که میوفتم به سرفه آزمایش تیرویید هم دادم منفی بود

تو اینترنت سرچ میزنم میگه سرطان میدونم اینترنت خدا نیست ولی اصلا دلم نمیخاد برم آزمایش اینا بدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پیشنهادم بهت اینه به جای خودخوری کردن

بری دکتر و آزمایش بدی تا خیالت راحت بشه

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

چه آزمایشی باید بدم؟

اول بنظرم برو دکتر خانواده ، علائمی که داری رو بهش بگو ، اون خودش بهت میگه اگه نیاز باشه بری پیش چه متخصصی و چه آزمایش هایی بدی ولی در کل یه چکاپ انجام بده برای اطمینان

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

آزمایش ک دادمRBC بالا بود. 3.77HCT بالا 34.2RDW SD 48.1 اینم بالا بود نمیدونم چی ان

بالا ؟ اینا بالا نیستن یکم کمن

نشون کمخونی خیلی خفیفه

چند سالته؟

برو فشار خونتو بگیر اگه اون نبود برو دکتر

چیز جدی نیست چون علائمت جدیدن و یه بارم خون دماغ شدی فقط برو دکتر برای اطمینان

بدترین مریضی ها هم همون اوایل جلوشون زو بگیری زود درمان میشن

همین سرطان رو که میگی من خاله مامانم درمان کرد سریع سی سال هیچ علائمی دیگه نبود ازش

مال تو که خیلی ساده تر از این حرفاش اونی که فک میکنی نیست

لطفا برای حاجت روا

ببخشید حواسم نبود اره پایینه همش 20 سالمه :)ولی بدنم خیلی ضعیفه

نه بابا نگران نباش فقط ببین هموگولوبینت چنده و فشار خونت

خون دماغ میتونه بزای خشکی بینی هم باشه هوا سرده و ممکنه که بینی خشک شه و خون دماغ شایعه

برای سردرد و تاری دید که ممکنه مال کم خونی باشه

استرسی نیستی؟

محض اطمینان برو دکتر یه چک کن وگرنه چیز جدی نیست نترس

لطفا برای حاجت روا

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز