چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4392 عنوان بچه ها قانون جدید مهریه راسته 231 بازدید | 37 پست اینکه شده ۱۴ سکه راسته؟ تازه زندانم نمیکنن نداشته باشه.شوهر من از وقتی فهمیده هی هر ثانیه تو خونه هرچی بهش میگم میگه طلاقت میدم طلاقت میدمچرا اینجوری کردن با ما؟ کاش ازدواج نکرده بودم گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1404/09/18 | 13:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9876 چه شوهر بی ظرفیتی در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4392 چه شوهر بی ظرفیتی بیشعوره گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4824 شوهر شما بی جنبه ست. بگو همون ۱۴ سکه ۲ میلیاردهداری بدهتا ۱۴ سکه پیگرد قانونی داره.بیشتر از ۱۴ سکه اگه وسعش رسید بده الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
دنیلرادکلیف عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 2952 اون زندانی کردن و عقاب رو برداشتن وگرنه هر کس میتونه تا هر چند تا خواست بزنه People are asleep and when they die ,they waken
sperso عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 9876 بیشعوره الان پیش خودشون میگن قدرت دست ماست خدا لعنت کنه این قانون رو در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4392 وای جدا خاک تو سرشونبخدا من شوهر نمیکنم احمقه آدم هیچ حقی نداشته باشه مهریم نداشته باشه ازدواجکنهرسما برده داریه گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 39463 عزیزم هرکسی هرچقدر میتونه بکنه فقط 14تاشو واجبه بده بقیشو ک هرچی هست دیگ زندانش نمیکنناگر بزنن عندالاستطاعه ادم بدبخته ینی اگر داشت بده نداشت نده دیگولی بزنن عندالمطالبه نه خب باید بده حالا هروقت شد و داشت و قسط بندی میکنن و.. ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18297 زندان نمیفرستن پا بند بهشون وصل میکنن😑تو این کشور هیچ چیزی به نفع خانوما نیست نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
توتفرنگی۸۲۲ عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 5997 همون چهارده تا دو میلیارد میشه چه گوه خوریا میکنه شوهرت
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18297 همون ۱۴ تا ۲میلیارده.زندانم داره.بگو بده . زندان نداره دیگه پا بند بهشون وصل میکنن نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4392 شوهر شما بی جنبه ست. بگو همون ۱۴ سکه ۲ میلیاردهداری بدهتا ۱۴ سکه پیگرد قانونی داره.بیشتر از ۱۴ سکه ا ... نه گفتن کلا شده ۱۴ تاچند روز پیش قالیباف تایید کردهزندانم نمیکنن بخاطرش ۱۴ تارو گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
هفتادودوتن عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 2326 زندان نمیفرستن پا بند بهشون وصل میکنن😑تو این کشور هیچ چیزی به نفع خانوما نیست یع مهریه به نفع زن ها بود همین دخترای ساده میگفتن مهریه میخایم چی کار