2777
2789
عنوان

جراحی لاغری

61 بازدید | 13 پست

دوستان وزنم خیلی بالا رفته و زمینه ساز افسردگیم شده و شوهرم مسخرم میکنه و این روحم رو بیشتر ازار میده

کسی اینجا هست ک اسلیو کرده باشه؟

اگه کسی خودش شخصا تجربه عمل داره ممنون میشم راهنماییم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوزستان زندگی میکنم و اول فکر میکردم چون شهرستانم، باید چند بار برم تهران و این موضوع باعث شده بود هییییی تصمیمم رو عقب بندازم🤗

ولی وقتی فهمیدم مشاورهها آنلاین انجام میشه، خیالم راحت شد یعنی عشق کردممممم

آزمایشامو شهر خودمون انجام دادم و فقط روز عمل رفتم تهران. به نظرم این برای آدمایی که از شهرستان میان یه مزیت خیلی خوبه و استرسشون رو کمتر میکنه

اینو برای کسایی که تهران نیستن گفتم

من اسلیو کردم خیلی راضی ام

دکترمم فرزاد عبدالهی پور بود

من خوزستان زندگی میکنم و اول فکر میکردم چون شهرستانم، باید چند بار برم تهران و این موضوع باعث شده بو ...

ممنون ک تجربتون رو گفتین.. من متاسفانه خوردم ب جنگ و نشد ک عمل کنم، شرایط کاری همسرم ب نوعی هست ک فقط از اوایل پاییز تا اواخر زمستان میتونم این کار رو انجام بدم

و احتمالا کیس بایپس باشم

اطلاعاتی راجب بایپس دارین؟

من خوزستان زندگی میکنم و اول فکر میکردم چون شهرستانم، باید چند بار برم تهران و این موضوع باعث شده بو ...

راستش من خیلی درباره بایپس اطلاعات دقیق ندارم عشقم 🤍 به نظرم بهتره حضوری بری پیش دکتر فرزاد عبدالهیپور. اول BMIت رو حساب میکنن، شرایط و بیماریهای زمینهای و سبک زندگیت رو بررسی میکنن، بعد خودشون میگن اسلیو برات مناسبتره یا بایپس. این تصمیم واقعاً باید بر اساس شرایط هر فرد گرفته بشه، نه اینکه برای همه یه نسخه باشه

و اینکه نتونی حضوری بری آنلاین ام میتونی 😍😍

الهی بگردم 😅🤍 واقعاً اضافه وزن برای خیلی از خانمها فقط بحث ظاهر نیست، آدم از نظر روحی و جسمی هم خسته میشه، مخصوصاً وقتی هر کاری میکنی دوباره برمیگرده

به نظرم اول باید آدم رژیم و ورزش رو جدی امتحان کنه، ولی وقتی همه راهها رو رفتی و نتیجه نگرفتی، جراحی میتونه یه کمک بزرگ باشه. من خودم عمل نکردم، ولی تجربه نزدیک دارم؛ دو تا از عمههام پیش دکتر محمد رجایی جراحی کردن. یکی بهمن ۱۴۰۲ اسلیو و یکی فروردین ۱۴۰۴ بایپس

قبلش کلی نگرانی داشتیم ولی وقتی نتیجهشونو دیدم واقعاً خیالم راحتتر شد. الانم هر دوشون راضیان و همین باعث شده منم به فکر عمل باشم