سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3820 عنوان ولی زندگی خوابگاهیی هم باحاله 114 بازدید | 8 پست ما هممون ترم یک و هم رشته هستیم خیلی جوریم با هم با فرهنگ های مختلف ولی خوبیممخیلی غصه خوابگاه با ادماش رو داشتمبنظرتون زیاد اعتماد نکنم بهشون؟ میشه تجربتون رو بگینزیاد صمیمی بودن یا نبودن میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 1404/09/18 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girly87 عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 2249 به کسی اعتماد نکن حرف دلتو اونجا نزن هر چقدرم خوب باشنمن هم تو خوابگاه بودم تجربیاتم میگمرودرور میخندن ولی شاید از درون از کسی خوششون نیاد تازه همه به فکر خودشونن دست دو نفره
paryr عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 6252 خوش بگذرون خوب و مهربون باش باهاشون ولی مراقب باش هرچیزی رو نگی و خیلی بیش از حد صمیمی نشی تا وقتی ک چند ترم بگذره حداقل بیشتر اشنا شین بهتر بشناسین همو
anneboleyn عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 135 منم ترم ۱ و ۲ میگفتم به عجب هم اتاقی و همکلاسی های خوبی به ترم ۳ که برسی تازه میفهمی چه خبره ترم ۵ که برسه کم کم میفهمی چکار کنی از ترم ۶ و ۷ دیگه عملا خودتی خودت حتی اگر وسط یه عالمه آدم باشی
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3820 به کسی اعتماد نکن حرف دلتو اونجا نزن هر چقدرم خوب باشنمن هم تو خوابگاه بودم تجربیاتم میگمرودرور میخن ... اره همین رو در رو خندیدن و از پشت یک چهره دیگه دارنو خیلی اینجا دیدم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3820 منم ترم ۱ و ۲ میگفتم به عجب هم اتاقی و همکلاسی های خوبی به ترم ۳ که برسی تازه میفهمی چه خبره ترم ۵ ... وای چه وحشتناک حالا ما میگیم ترم بعدم با هم اتاق برداریم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
anneboleyn عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 135 وای چه وحشتناک حالا ما میگیم ترم بعدم با هم اتاق برداریم ببین فقط چند تا مسئله رو در نظر بگیرآیا به حریم شخصیت احترام میزارن تمیزن ساعت خوابشون خوبه و پر سر و صدا نیستن اگه اینطوری بود بگیر باهاشون
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3820 ببین فقط چند تا مسئله رو در نظر بگیرآیا به حریم شخصیت احترام میزارن تمیزن ساعت خوابشون خوبه و پر سر ... حریم شخصی اینا که جلو هم لخت لباساشون عوض میکنندساعت خوابم تا دو بیدارنسر و صدا هم فراوونمن که دیگه عادت کردم خوابم میگیرهفکر میکنم بقیه اتاقا هم همین باشند میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
anneboleyn عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 135 حریم شخصی اینا که جلو هم لخت لباساشون عوض میکنندساعت خوابم تا دو بیدارنسر و صدا هم فراوونمن که دیگه ... نه گلم بعدا بری جلو میفهمی همه اینطوری نبستن ولی خب اگه مشکل نداری بگیر دیگه