2777
2789
عنوان

یاد قدیما بخیر

103 بازدید | 14 پست

یادمه اوایل که عضو نی نی سایت شدم سال 94 بود . دقیقا 2 ماه همینجوری نگا میکردم (البته با اکانت خواهرم).

اخر سر عضو شدم و نهایتا سال 98 رمز اکانت رو گم کردم و از شانس بد من اون ایمیلی که داده بودم و نتونستم پیدا کنم و اکانت بسته شد.

نهایتا دوباره عضو شدم.

سر حرفم اینه اون زمان تاپیک ها واقعی بودن، کاربراش مشکلاتشون واقعی بود، دغدغه ها واقعی بود
ولی الان بعضی تاپیک هارو میبینم واقعا با خودم میگم دغدغه های زندگی زمان ما کجا، مال اینا کجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه و مرد زن نما از خانمها بیشتره نمیشه دیگه هر تایپکی زد ولی بچه ها و نرها میزنن

آره بخدا
گاهی فک میکنم خیلی احمق بودم من. مثلا عکس دونفره با دوسپسرم (الان همسرمه) نمیگرفتم آبروم نره

عکس دونفره چیه آخه

آره بخداگاهی فک میکنم خیلی احمق بودم من. مثلا عکس دونفره با دوسپسرم (الان همسرمه) نمیگرفتم آبروم نره ...

بازم شما یک مرتبه پیشرفت داشتین من .... دوست پسرم نداشتم هیچ اصلا چشم باز کردم دیدم عروس شدم😅

سلامتی و خوشبختی دخترم
بازم شما یک مرتبه پیشرفت داشتین من .... دوست پسرم نداشتم هیچ اصلا چشم باز کردم دیدم عروس شدم😅

الهی بگردم
ای بابا شانس ماست اون دور و زمونه

پشمون نیستم ها. چون حداقل اصالتمون رو حفظ کردیم

الهی بگردمای بابا شانس ماست اون دور و زمونهپشمون نیستم ها. چون حداقل اصالتمون رو حفظ کردیم

بله قبول دارم آخه میدونی بدبختی من کجاست؟ شوهرم هم وردی بودیم بعد ترم دوم اومد خواستگاریم بخدا یکبارم احوال پرسی هم نداشتیم و کامل سنتی خواستگاری کردن و پدرمرحومم و مادرم تصمیم گرفتن فقط از من نظرخواستن گفتم هرچی شما بگین الان گاهی فامیل میگه هم کلاس بودین دیگه...... 😟 آش نخورده و دهن سوخته🫤

سلامتی و خوشبختی دخترم
بله قبول دارم آخه میدونی بدبختی من کجاست؟ شوهرم هم وردی بودیم بعد ترم دوم اومد خواستگاریم بخدا یکبار ...

اینقدر بدم میاد ازین زخم زبون هاااااا
اخه به شما چه فرقی داشته این دختر همکلاسیش بوده یا نبوده
ای باابااااا

بد بزرگمون کردن
روح پدرت هم شاد

اینقدر بدم میاد ازین زخم زبون هاااااااخه به شما چه فرقی داشته این دختر همکلاسیش بوده یا نبودهای بااب ...

خدا رفتگان شمارو هم بیامورزه آخه میدونی گلم الان ۳۹ سالمه من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و ۶ ماهم نشد عقدمون زود هم عروسی گرفتن اون زمان درسته موبایل بود ولی مثل امروز اینترنت و رسانه های اجتماعی نبود و چشم گوش بسته بودیم

سلامتی و خوشبختی دخترم