banuyegolllll مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15102 عنوان 💔💔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 34 پست @کراش_معتاد بار اخرت بشه به ننه مردم بد و بیراه میگیاااا « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔 1404/09/18 | 12:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15102 تا توباشی با من پررویی نکنی چکار کردم مگه شوخی کردی.. منم ب شوخی جواب دادم دلم نیومد شاتت و بدم نی نی یار. چون میشناسمتـ « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
کراش_معتاد عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 2313 چکار کردم مگه شوخی کردی.. منم ب شوخی جواب دادم دلم نیومد شاتت و بدم نی نی یار. چون میشناسمتـ شات بدی.خودت تعلیق میشی.👌🏻بی احترامی.نکن.تا جوابتو.بد.ندن 🇮🇶 آقا هستم . شخصیت و عفت کلام واسم مهمه پس رعایت کنید و بی ادبی جواب ندید🙏🏻
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15102 شات بدی.خودت تعلیق میشی.👌🏻بی احترامی.نکن.تا جوابتو.بد.ندن عه راس میگی از کجا فوش دادن. بی احترامی نکردم که... بیجنبه بودی... مادر من فوت شده حق نداشتی اسمشو ببری « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15102 تا توباشی با من پررویی نکنی تاپیکتون کلا شوخی بود.منم باهاتون شوخی کردمشما بد برداشت کردی.. خب من ازتون عذر میخوام... قصد بدی نداشتم...ولی جان جدت دیگ مادرمو چیزی نگو.. دستش ااز این دنیا کوتاهههاگه بی احترامی کردم ببخشید... « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 28352 آهان دیدم من فک کردم تاپیک زده فحش داده دنبال عنوان میگشتم نگو تو داخل تاپیک این حرف و زده اوم کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🩵☁️ درخواست ندین