2777
2789
عنوان

چقدر زن بودن سخته

220 بازدید | 16 پست

با خودم گفتم امسال اصلا هیچی به روش نمیارم ببینم چی میشه ، آخه سال های قلبم هی میگفت روز مادره صاف اول میرفت به مامانش تبریک میگفت

صبحی تو واتساپ به استاتوس داشت میدید که آخرین هدیه ای که به مادرتون دادین چی بود

بعد رفتیم پیاده روی ، یهو برگشته میگه روز مادر کیه ، گفتم من خبر ندارم ، گفتم مشکل از او نیست سال اول مادرت باید یادت میداد که امروز روز زنده بابا زحمات زنت ازش تشکر کن ، ولی مادرت آنقدر بده که همش فقط تو رو تحریک میکنه که فقط اونو ببینی

هر چقدرم بعدش معذرت خواست گفتم ولم کن دیگه خستم

بچه ها من الان تو مراحل ای وی افم خیلی حساس شدم ، خیلی خستم ، همش فکر میکردم واسه روز زن امسال به سفر میبرتم یا یه تنوعی خیلی این مدت دارو ها اذیتم کرده

ولی بازم فقط به فکر مادرشه

بعد اینهمه پول خرج مادرش میکنه ، مامانش دیروز به من میگه ۳ سال پیش رفته بودیم اصفهان مسافرت ، اون ۸۰۰ تومن پول پسته رو که بردین من داده بودم🙁 گفتم خوب همش رو که دور هم خوردیم

تو روز پدر واسش کاری کردی؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری همش از هم دور میشیم

ببخشید ولی ادم از تلویزیون انتظار نداره لباس بشوره براش

وقتی یه ادم از اول اسنجوری بوده ازین ب بعدم همینه نباید انتظار تغییر داشته باشی

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
شوهرمنم همینه همه توجهش به مادرشه منم دیگه ولش کردم اون زندگی خودشو بکنه منم همینطور منم روز مرد دار ...

کل روزم رو با یه جمله خراب کرد ، خوب اگه صلاح میدونی روز مادره خوب به من چه برو برا مادرت هر کار میخوای بکن چرا به من میگی

بیخیال عزیزم به خدا خوشبختی به یه روز زن و مناسبتا نیست اصلا مهم نیست حتی تبریک بگه یا نه من که شوهرم کلا یادش نبود خودم گفتم پنجشنبه روز مادر بریم خونه مامانت تازه یه تیکه طلا میخواستم واسه یکاری بفروشم واسه هزینه زایمان و اینا دیشب اومد گفت نیلو اگه میخوای طلات بفروشی الان بخاطر روز مادر یکم بالا بده ببرم بفروشم جای اینکه کادو بگیرم طلامم فروختم 😂😑حالا خودش پکر بود گفتم بابا اصلا مهم نیست اینو خریدیم که موقع نیاز ازش استفاده کنیم خدارو شکر داریم واسه به دنیا اومدن بچمون خرجش میکنیم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

چرا خدا خواست شانس من اینجوری باشه

متوجهم ک چقدر برات عم انگیزه این موضوع ولی خب همش شانس نیس ادما یه مدت نامزدن اخلاقیات همو میسنجن بعد ازدواج میکنن تا حدودی با طرف اشنا میشن، این یکی از مشکلات ازدواج سنتیه

متوجهم ک چقدر برات عم انگیزه این موضوع ولی خب همش شانس نیس ادما یه مدت نامزدن اخلاقیات همو میسنجن بع ...

اولا اینجوری نبود خیلی بهم توجه میکرد ولی هر بار به من توجه میکرد مادرش میرفت تو هم

اولا اینجوری نبود خیلی بهم توجه میکرد ولی هر بار به من توجه میکرد مادرش میرفت تو هم

زندگی همینه غصه نخور هر جا باشی یه روانی لست گند بزنه ب حال و احوالت مثلا من الان مجردم خونه پدر مادرم از صدتا مادرشوهر نامادری ناپدری بدترن یه لقمه غذا هم در حقم اضافه میبینن