2777
2789

خیلی سعی کردم نشد

یه زن نقطه ضعفش مادرشدنه وقتی نتونه چه مشکل از شوهرش باشه چه خودشه به شدت اسیب پذیر میشه

چجوری میتونن نمک رو زخم باشن حالا خوبه من این چند سال رک گفتم بچه نمیخوام

جالبه خونواده شوهرم حتی سوالم نمیکردن ولی فکو فامیلاشون هرجا منو میدیدن دهنشون باز بود

حتی رو نمیدادم ولی انگار عقده داشتن یا مثلا یکی از اقوام با خونواده شوهرم مشکل داره خیلی ادم کثیفیه همه هم میدونن

هرجا نشست گفت میبینی که خدا به عروسشون بچه نمیده نازائه اینا رنگ بچه رو نمیبینن و... ذوق میکرد

من همون موقع گفتم اگه خدا نمیخواد بده و صلاحه خب نده فداسرش منکه از خدا بیشتر نمیفهمم

اما خیلی قشنگ بدون دارو بچه دار شدم ولی اون زخما تاابد رو تنمه

یه سوال یه عده ادم چجوری میخوان بخوابن تو قبر؟به چه جرعتی؟

من حلال نمیکنم تاابد چون کار به کار کسی نداشتم

تو رو قران نکنید اتیش جهنم نخرید برای خودتون

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

من با خوندنش اعصابم خورد شد .. تو چی کشیدی

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کردن به اونا چه اصلا

مبارکه عزیزم بسلامتی بیاد ایشالا

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

الهی شکر بارداری

به سلامتی و دلخوشی بغلش کنی

ولشون کن بسپر بخدا

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم حساس نباش برای همه پیش میاد

برا شما پیش اومده .این جمله حساس نباش فقط نمک رو زخمه .اگر مشکل کسی و درد دلش رو درک نمیکنید کوچک نشمارید دردشو

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

عزیزم حساس نباش برای همه پیش میاد

من وقتی کسیو ازار نمیدم حق نمیدم کسی ازارم بده

اگه محتاج حلالیت من باشن نمیکنم هرگز

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

خداروشکر عزیزم تن خودت و بچت سالم ولشون کن بسپر به خدا مواظب کوچولوت باش

نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیاتورا به جان من بیا نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا تورا به جان من بیا ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران 

خواهر شوهر منم نازا هس ولی خدایییش عقده ای شده

بچه های منو کتک میزنه

یا میگه اگه قراره مث اینا دنیا بیارم بهتر که گیرم نیاد

هر لحظه هم خود به خود شروع میکنه و میگه ما خودمون بچه نمیخوایم

تا توهم میزنه باردار بودم و خودم سقط کردم چون بچه نمیخوام

یا خبر بارداری یه نفرو میشنوه نا خودآگاه مث دیوونه ها بلند بلند میخنده

من که دلم میخواد تو پرش بزنم بخاطر مادرشوهرم هیچی نگفتم تا حالت

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند