2777
2789
عنوان

درمان کمردرد

96 بازدید | 3 پست

درد کمر یکی از شایعترین شکایات در میان بزرگسالان در تمام سنین است و اغلب، تشخیص دقیق علت آن دشوار است. انواع مختلفی از درد کمر وجود دارد. درد در این ناحیه میتواند به شکل یک درد آزاردهنده و متناوب، یک وضعیت ناتوانکننده در ستون فقرات، یا هر حالتی بین این دو بروز کند.

درد کمر میتواند ناشی از دلایل مختلفی باشد و در بسیاری از موارد خود به خود بهبود مییابد. اما برخی از انواع دردهای کمر میتوانند نشاندهنده مشکلات جدیتری باشند که نیاز به مراجعه به پزشک دارند. برخی از مواردی که باید در آنها به پزشک مراجعه کنید، عبارتاند از:

• درد شدید و ناگهانی
  • درد همراه با علائم عصبی مانند بیحسی، ضعف عضلانی، یا گزگز در پاها یا دستها
  • بروز علائمی مثل بیحسی ناحیه آلت تناسلی و مقعد
  • بروز مشکلات دفع ادرار و مدفوع همزمان با کمردرد
  • درد کمر همراه با تب، کاهش وزن غیرمعمول یا علائم دیگری مانند تنگی نفس
  • اگر درد کمر بیش از چند هفته ادامه یابد یا به مرور زمان بدتر شود.
  • درد کمر بعد از آسیب یا تصادف
  • درد کمر در افراد مسن یا کسانی که سابقه بیماریهای خاص دارند.

اگر هرکدام از این علائم را تجربه میکنید، میتوانید سوالات خود را زیر این پست بپرسید.

سلام دکتر درد بصورت سوزش بین دو کتف تا اواسط کمر اکثر مواقع و اخرای تایم اداری دارم

مثلا بعد از چهار پنج ساعت شرپع میشه و وقتی میرم خونه با دراز کشیدن رفع میشه

گاهی هم درد در دنبالچه اما اکثرا درد به سبک بالا دارم

چجوری میتونم درمان شم

سلام دکتر درد بصورت سوزش بین دو کتف تا اواسط کمر اکثر مواقع و اخرای تایم اداری دارم مثلا بعد از چها ...

با توجه به مواردی که ذکر کردید، احتمتالا مشکل شما به دلیل نشستن طولانی و ضعف عضلات پشت رخ داده است، توصیه می کنم شیوه نشستن را اصلاح کنید، از صندلی استاندارد دارای گودی کمر استفاده کرده و در صورت ادامه درد به پزشک مراجعه کنید