2777
2789
عنوان

دخترم به همسایمون وابسته شده

402 بازدید | 18 پست

زن مهربونیه حالا در طول روز چند بار میره در خونشون در میزنه اونام باز نمیکنن خب حقمم دارن البته بچم خیلی آرومه ولی خب هر جی میگم نرو میگه میخام برم اونام ی بار در روز راش میدن بیشتر نه. حالا خیلی بهتر دو تا پسر جوون داره که البته بیشتر سر کار هستن ولی این بچه تنهاس هی میره میگه درتونو باز کنین دلم میسوزه هر جی هم میگم بیا گوش نمیکنه ۴ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جلوی بچه رو بگیر که خودت و اون سبک نشین

پس بچه چهارساله باید بربیای دوروز دیگه عادت میکنه هرکار دلش خواست بکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

در خونه تون رو قفل کن

2،3 روز گریه میکنه یادش میره

انیمیشن های خوب دانلود کن بزار ببینه بازی بخر

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عزیزجان پسر منم نزدیک چهارسالشه،ولش کنم میره تو کوچه،پسرای همسایه کوچیکن میرفت خونشون بازی میکرد،خانمه هم خیلی میگفت چیکارش داری بزار بمونه،دو باری که بی خبری رفت گفتم عب نداره بازی کنه ولی دیگه در خونه رو قفل میکنم به هیچ عنوان نمیزارم از خونه بره بیرون،یا فقط اجازه میدم بره تو حیاط بازی کنه،اگه واقعا دوست نداری بره یه مدت در رو قفل کن و سرگرمش کن که دیگه نره

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ازبار اول از روز اول نباید میزاشتی این حرکتو انجام بده

به همسایه جریانو بگو و ازشون درخواست کن همون یبارم باز نکنن

اخبار حوادثو نمیخونید؟؟

یا اصلا خدایی نکرده اتفاقی اونجا برا بچت بیفته چیزی تو گلوش گیر کنه اون موقع همسایه بدبخت چی بگه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((