2777
2789
عنوان

سوالللل

109 بازدید | 26 پست

دوستان درسته که میگن اگه به چهره های زیبا نگاه کنیم جنین خوشگل میشه یا برعکس 😑آخه من از هفت ماهگی به بعد همش برادر شوهرمو دیدم که اصلا ازش خوشم نمیاد ۱۱ سالشه یعنی تو هفت ماهگی چهره جنین مگه شکل نگرفته؟؟؟؟

اصلاااا 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ ربطی نداره 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
اره راسته مخصوصا در زمان رابطه و لقاح

اونموقه ک آدم فقط شوورشو میبینه 🤔🤔🤔

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

چرا حالا ميگييييي ؟؟؟

ديگه مجبوري برادر شوهرتو دوس داشته باشي   

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
اونموقه ک آدم فقط شوورشو میبینه 🤔🤔🤔

خب شبیه شوهرت میشه..ی جا خوندم نوشته بود وقتی رابطه دارید واسه بچه دار شدن ب ی عکس زیبا نگاه کنید

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
خب شبیه شوهرت میشه..ی جا خوندم نوشته بود وقتی رابطه دارید واسه بچه دار شدن ب ی عکس زیبا نگاه کنید

مثلا موقع رابطه عکس ی زن خوشگلو بگیریم تو دستمون  

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

بنظرم ربطی نداره 

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
مثلا موقع رابطه عکس ی زن خوشگلو بگیریم تو دستمون    

ی بچه خوشگل عزیزم

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘