دوستان درسته که میگن اگه به چهره های زیبا نگاه کنیم جنین خوشگل میشه یا برعکس 😑آخه من از هفت ماهگی به بعد همش برادر شوهرمو دیدم که اصلا ازش خوشم نمیاد ۱۱ سالشه یعنی تو هفت ماهگی چهره جنین مگه شکل نگرفته؟؟؟؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
خب شبیه شوهرت میشه..ی جا خوندم نوشته بود وقتی رابطه دارید واسه بچه دار شدن ب ی عکس زیبا نگاه کنید
مثلا موقع رابطه عکس ی زن خوشگلو بگیریم تو دستمون
اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme