2777
2789
عنوان

چشم تو هم چشمی

136 بازدید | 26 پست

ما تازگی خونمونو رنگ کردیم . یه آشنایی ک یه بار دعوت کردیم اومد خونمون . رفته خونه شونو هم رنگ درو دیوارای ما کرده دقیقن همون رنگ همون مدل.

شما باشید چه واکنشی نشون میدید؟ براتون مهمه یا بی تفاوت میگذرید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باشم خوشحال میشم ک خونم قشنگ شده ک یکی ازش ایده گرفته !

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

از نظرش قشنگ بوده که رفته همون رنگ رو زده
شاید اولش اپم حرصش بگیره ولی اگه بیشتر فکر کنی میبینی که از سلیقه شما خوشش اومده و ب اش تحسین برانگیز بود که کپی کرده پس چرا بدت بیاد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بی تفاوت باشید

من یکی از اشناهام همینجوریه انگار من مرجع تقلیدشم

هر کاری کنم همون کارو میکنه .خیلی تابلو هست ولی من واکنشی نشون نمیدم میگم گناه داره انگار دلش میخواد مثل من باشه . حتی به روش نمیارم

از نظرش قشنگ بوده که رفته همون رنگ رو زدهشاید اولش اپم حرصش بگیره ولی اگه بیشتر فکر کنی میبینی که از ...

آره اصلن دعوت کرد رفتم خونش تعجب کردم گفت چیشد سوپرایز شدی خونم شبیه خونه تو شده 😂 خداییش بدم نیومد من