2777
2789
عنوان

مدیریت خرجی

92 بازدید | 7 پست

سلام دوستان با این وضع تورم وگرونی هر کی تو مدیریت خرجی موفقه وحقوق بگیره وبچه داره تونسته تا سر ماه برسونه لطفا اگر راهکار خوب داره به ما هم بگه فقط خواهش میکنم هر کی میخواد مسخره کنه یا اه وناله کنه چیزی نگه اگر کسی مثل ما حقوق بگیره و مستاجره وبچه محصل داره راهکار داره برا کم کردن خرج وهرچی خلاصه بلده به ماهم یاد بده از همتون متشکرم

ما فعلا فقط خورد و خوراک و نیاز های بچه ها رو رفع میکنیم

قسطامون زیاده پولی نمیمونه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حد سی

خب اجاره رو از سی تومن کم میکنی

مثلا ۲۴ تومن میمونه

۲۴ تومن و تقسیم بر تعداد نفرات میکنی

یا بر روزهای ماه تقسیم میکنی

مثلا روزی ۸۰۰ تومن شما میتونی خرج کنی

و هر روزی که خرج نکنی یا کمتر خرج کنی این پول ذخیره میشه

من شاغل نیستم بچه هم ندارم ولی بنظرم خوب مدیریت کردم .اول اینکه موقع حقوق یا درامد ازاد هرچی اول هرماه نیازهاتونو مشخص کنید روی یه کاغذ و حتما حتما حقوقتون رو ب چند بخش حتی اونایی ک واجب نیستن هم تقسیم کنید ک در صورت نیاز بهتون فشار نیاد . اینجوری تقسیم کنید

کرایه خونه و اقساط>مواد غذایی> هزینه پوشاک و...> ماهانه بچه ها> هزینه های درمانی>مسافرت و تفریح>پس انداز

برای خرید مواد غذایی حتما حتما لیست تهیه کن به ترتیب اولویت این برای هیجانی خرید نکردن خیلی عالیه .همیشه غذاهای نیمه اماده فوری خودت درست کن و داشته باش ک کمتر جوگیر بشید از بیرون غذا و فست فود بگیرید.

اون بخش از پول ک مازاد یا بعنوان پس انداز جدا میذارید رو تبدیل ب سکه ی پارسیان کنید اینجوری ۵۰ درصد احتمالش کمتره ک خرج بشه

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️