2777
2789
عنوان

پدر و مادر نشید 💔

425 بازدید | 18 پست

وقتی پدر و مادر شدید دنیا تا آخر عمرتون از شما یه گروگان داره......💔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پدر و مادر نشید هیچ وقت معنی عشق بدون چشمداشت رو نمیفهمید.

به نظر من نمی ارزه

یعنی اینجوری نیست که یهو اتفاق بیفته و عاشق بشی

با بچه دار شدن تو داری علنا خودتو تو چاهی میندازی که خودت برای خودت درست کردی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وقتی هم میاد دیگه خدا حفظش کنه.و چشم بد ازش دور.اگر بچه داری تو رو خدا اینطوری نگو.

نه من نه ولی خواهرم یدونه داره بخاطرش نمیتونه جدا بشه 😞

درسته

ولی همین گروگان امیدتون هم هست

انگیزتون هم هست

شادی لحظه هایی که حوصله نفس کشیدن ندارید هم هست

عشق هم هست

درسته که سخته ولی واقعا بهت حس زنده بودن و مفید بودن میده

توی این دنیا هر چیزی که خوبه سختی های خودش رو هم داره

هیچ چیزی صد در صد خوب نیست

به نظر من نمی ارزه یعنی اینجوری نیست که یهو اتفاق بیفته و عاشق بشی با بچه دار شدن تو داری علنا خودتو ...

چاه نیست یه مرحله از رشد یه انسانه شما همراه بچهتون قد میکشید به چیزایی میرسید که تو شرایط غیر بچه دار شدن رسیدن بهش سخته شما به یه جایگاه درک میرسید که هرگز حسش نکردید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
به نظر من نمی ارزه یعنی اینجوری نیست که یهو اتفاق بیفته و عاشق بشی با بچه دار شدن تو داری علنا خودتو ...

وای خرفت تا ابد حق دست و پات بستس هر اتفاقی بیوفته بابد بمونی تحمل کنی چون یه مادری 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔