2777
2789
عنوان

جاری بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما هر طور که مابل هستی باید برخورد کنی

صحیح نمی بینم بری کمک

و البته وقتی هم رفتی تنها برو

بگو مامانم اینا براشون مهمون اومد

شما اگر تمایل نداری باهش رفت و امد کنی

پس از همین الان نباید خانواده وارد ارتباط بشن

اما در مورد غذا

سالاد الویه هم غذای سبکی نیست

تخم مرغ ،کا لباس ، مرغ ،نونپساندویچی،..

تمام اینا برای جمعیت زیاد هزینه بر هست

و میشه این برداشت و کرد که خواسته بعد از شام اشپزخانه بهم نیزه

تعلیق چجوریه؟ اول پیام میاد اخطار میده یا یهو کاربری تعلیق میشه؟

پیام میاد میگه مثلا اخطار نارنجی.شما به مدت سه هفته یا مثلا یک ماه از تاریخ فلان تا فلان تعلیق میشی .و توی این مدت نمی تونی تاپیک یا کامنت یا حتی لایک کنی

باور کن خیلیا زیادی اغراق میکنن گندش میکنن تابقیه حق رو بهشون بدن همه کاراش عادی بود جز سفارش چیزای ...

😂حالا من با قسمت خوردنش حقیقتا مشگلی ندارم چون خیلی دست و دلبازم ولی شاید میزبانش مثل من نباشه

ولی اغراق استاتر رو نمیدونم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نگفت به همه کباب میده گفت واسه خودش کباب سفارش میده به بقیه کاری نداره که

آها من فکر کردم برای همه کباب سفارش میده

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

پسرم گفتنش چندشه به نطر منم🤢اسی هم باید به جاریش مادرجان😂😂😂بگه چون شوهرم پسرته میشی مادر شوهرم😅 ...

والا اینجا جاری به شوهرشون هرچی بگه ناراحتن

یا میگن خیلی صمیمیه

یا میگن چرا اخمو

یا میگن خیلی راحت صداش میکنه،یا اینکه چرا میگه پسرم

بابا اون چند سالههه عروس این خانوادس،شوهر اسی نوجوون بوده اومده تو این خانواده،خب حس راحتی وصمیمیت داره باهاش،برای اینکه سوتفاهم نشه بهش میگه پسرم

شایدم تو مجردیش یسری نصیحتا وارای مادرانه براش داشته و...

والا ناراحتم بخواد بشه باید مادرشوهره بشه،که چرا بهش میگه پسرم،ولی اون میدونه که نیتی نیست

این که گرون ترین غذا رو تو مهمونی بقیه سفارش میده همیشگیه؟؟؟این کارش زشته..خوب همه یه مدل غذا بخورن دیگه..ولی گفتین بقیه مواردش خوبه بلند میشه به پای شما و فحش دادنش خوب نیست برای شوخی ولی بازم این به شما ربط نداره شخصیت خودش رو پایین میاره..پسرم گفتنش هم یکم بده خوب آدم مگه به برادرشوهر پسرم میگه..؟؟ولی شما به دل نگیر حرفت رو راحت بگو بگو مگه مادرشی (با خنده بگو)

...
عزیزم شما هر طور که مابل هستی باید برخورد کنی صحیح نمی بینم بری کمک و البته وقتی هم رفتی تنها برو بگ ...

مامانش اینا حالت ماگشا دارن

یه رسم مرسوم هست که عروس بار اول با خانوادش میگن

حالا ایشون یبار قبلش رفته،ولی به اسم پاگشا،با خانوادش میگن

عزیزم شما هر طور که مابل هستی باید برخورد کنی صحیح نمی بینم بری کمک و البته وقتی هم رفتی تنها برو بگ ...

چقدر زشت که آدم بره مهمونی بگه بقیه نیومدن چون براشون مهمون اومد یا دعوتش رو قبول نکنند یا اگه کردن باید برن دیگه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا اینجا جاری به شوهرشون هرچی بگه ناراحتنیا میگن خیلی صمیمیهیا میگن چرا اخمویا میگن خیلی راحت صداش ...

خب داماد به خواهرزن بگه دخترم، بعدا اون دختر شوهرکنه مطمعن باش شوهرش بدش میاد که باجناقش به زنش بگه دخترم😅 حتی با تفاوت سنی زیاد.

البته من واسه این چیزا قطع رابطه رو منطقی نمیدونم، ولی گفتم توام بهش بگو مادرجان اگر اون آزاده بگه پسرم توام بگو مادرجان😂

به نظرم آدم بدی نیست تو حساسی منم تو عقد به همه بدبین بودم ولی بعد از ازدواج درست شد

به نظر منم از چیزایی که تعریف کرد به نظرم جاریش رفتار بدی نداره فقط مهربون صمیمیه که خب همه لایق محبت نسیتن