2777
2789
عنوان

جاری بی عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 78 پست
بی عقلیش کجاش بود

بی عقل نیست،زیادی سبک بازی وچرت وپرت بگی،کسی جدیت نمیگیره،تخشم میگن بی عقل

شوخی هم جا ومکان داره کلابنده خدا شاید کلادشوخ طبعه ولی این خصلت زیادیش خوب نیست

من حس بدی از جاریت نگرفتم

ولی باز اگه نگرانی و دوست نداری واسه مهمونی نرو کمکش

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجا که چیز بدی ازش ندیدیم شما دوست نداری رفت و آمد کنی ولی مجبوری

ازدواج کردی باید معاشرت کنی دیگه سالی یکی دوبار که میتونی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اون از شما بزرگتر هست درسته 18 سال قطعا توی جمع افراد کم سن تر بلند میشن نه آدمی که الان حدود 50 سال ...

دقیقا ۱۸سال بزرگتر جای مادرش رو میگیره تقریبا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس بابا،رفت وامد زیادی نمیشه،چه برسه یسره اونجا باشی،یسری رفتاراشم نمیشه تغییر داد،بی خیال،کمکم نی ...

پسرم گفتنش چندشه به نطر منم🤢

اسی هم باید به جاریش مادرجان😂😂😂

بگه چون شوهرم پسرته میشی مادر شوهرم😅

اینجوری شاید پشیمون بشه دیگه نگه😅

ولی سالاد الویه هم خوبه که هوس کردم من الان🙈😂😂

معلومه میخواید قطع ارتباط کنید وگرنه تمام رفتاراش طبیعیه هیچ چیز عجیبی ندیدم این روند طبیعیه زندگی نکنه آدما باید مثل ربات باهم برخورد کنن تاشما خوشتون بیاد کمک کنی هیچی ازت کم نمیشه

عجیبین واقعا

دعوت بقیه گرون ترین غذارو انتخاب کنی ولی مهمونی خودت همه رو کباب سفارش بدی

مهمونی خونت بگیری بگن زحمتت میشه پرو پرو بگی جاریام میان کمک

و...اینا براتون نرماله؟!

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

تو خیلی حساسیبرو کمک مگه چی میشه،اونم تعداد مهموناش زیاده سخته تنهایی. حالا نرفتی توی زندگی بفهمی مه ...

خواهرزاده همسرمم۱۰سال ازمن کوچیکتره،دانشجو شد تو شهرما،تا خوابگاهش اکی بشه۲هفته ای پیشمون بود،کلا هم دوسش دارم،همیشه بهش میگم توام مثل پسرمی،حالا پسرم که نمیشه،یه لفظه،

برخلاف کامنتا من از جاریت حس بد گرفتم

ولی وقتی همه میرن کمک شما نری خیلی توی چشمه

به خصوص که عقدی

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂