2821
2789
عنوان

شرایط سخت

194 بازدید | 16 پست

ولی واقعا اینقدر شرایط سخت شده که غیر قابل تحمله حتی خوردن قرصای ضد افسردگی هم وقتی فکر میکنم برای گول زدن خودمون و فرار از واقعیت استفاده میشه خنده دار ب نظر میاد ... عجب عدالتی تو دنیاست اینهمه تفاوت در زمان زندگی آدما محل زندگی آدما و مهمترینش فقر یا ثروت آدمها...شروع از صفر مطلق تو این باتلاق اقتصادی واقعا خیلی سخته رسیدن به جایگاه خوب تقریبا غیر ممکن و زندگی سطح پایین برای انسانی که ذاتا کمالگراست سخته ... گاهی برای آرامش باید به این فکر کرد که تهش همه با هم برابرن مرگ گاهی سخته اما تو این شرایط...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا تا یادم میاد تو ایران گرونی و بدبختی بوده یادت میاد یه زمانی روغن کم یاب شده بود همیشه تا بوده ...

درسته ولی تحمل یه درد ثابتم دیگه اون آخراش غیر ممکن میشه اما این درد روز به روز بیشتر میشه

رابطه ات با خدا قوی کن...هیچ چیز این دنیا ارزش غصه خوردن نداره

کاش حداقل انسان رو کمالگرا نمیساخت یا کاری میکرد دیگه بی عدالتیم یه حد ثابتی داشته باشه نه اینقدر

یا خدا. چقدر اول صبحی منفی هستی

فقط با این طرز تفکر عمرت تباه می کنی و فرصت هات می سوزونی

یه فامیل داشتیم افسردگی داشت خودش می گفت یک سال داروی افسردگی مصرف کردم الانم خوب شده و فوق تخصص زنان و زایمان شده.

حالا بشین طوری رفتار کن انگار چون افسردگی داری مثل یه بیمار ناعلاج و درمونده هستی

الهم عجل لولیک الفرج

کاش حداقل انسان رو کمالگرا نمیساخت یا کاری میکرد دیگه بی عدالتیم یه حد ثابتی داشته باشه نه اینقدر

عزیزم انسان سالم کمالگرا نیست

شما بهتره بری خودت رو درمان کنی

این طرزفکر شما ینی تو طرحواره ت گیر افتادی متاسفانه

من زیاد وارد نیستم ولی میدونم کمالگرایی افراطی

از طرحواره میاد برو درمانش کن بجای اینهمه انرژی

منفی و ناامیدی و قرص و این چرتا

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

از وقتی بابت کوچکترین چیزها شکر میکنم

دلم آرام و آرامش گرفته

خدا نعمت های زیادی داده

که میتونست نده

دست بزار رو دوتا چشمت

و تپش منظم قلب

دست هات و ...

ببین چقدر باید شکر کنی

کلا سپاس گزاری روزت میسازه🥰❤️

ببین عزیزم

یکم از توی ذهنت بیا بیرون و دنیا رو ببین

زمین خدا بزرگه و توشانس زندگی کردن رو داری

به نظرت ایران برای زندگی تو مناسب نیست؟ حس امنیت و آرامش نمی کنی؟ برنامه ریزی کن که بری یه جای دیگه زندگی کنی

ولی زندگی کن . ناله دادن و منفی بافی فقط هر روزت رو سیاه میکنه

2823
2791
2779
2792