2777
2789
عنوان

کاهی اوقات خدارو گم میکنم بادیدن

217 بازدید | 16 پست

زجه های مادری که برای شفای فرزندش دست به دامان خدا میشود و ازاو یاری میخواهد قران برسینه ی فرزندش میگذارد

((اما فرزند چند ماه بعد از دنیا میرود))

عجیب است

خدا چرا صدایش را نمیشنود😔

کاربر پسر هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باید همه چی طبق خواسته انسان پیش میرفت پس استغفرالله خدا چکاره بود؟؟؟

گاه خدا انسان رو میخواد بسنجه تا کجا عبد و بنده هست ؟!

یه جا خوندم نوشته بود مولا علی علیه السلام عبد بودن رو در حق خدا به حد اعلی رسوند

اونجا که خدا به مردی در قواره ی علی (اونطور قوی و حکیم و جنگاور )دستور میده و میگه کنار بایست فاطمه ات رو بکشن😔😭و مولا مامورِ به صبر میشه

چطور تاب میاره و تحمل میکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دلم برای باورام برای خدای خودم برای اون اعتقاد قشنگ و پاکم به خدا تنگ شده . که هر سختی رو باهاش رد میکردم و امید داشتم به خودش .با ازدواجم همش نابود شد . کاش هیچ وقت با این خانواده اشنا نمشدم همه چیمو گرفتن .

میتونست شفا بده

شِفاء از نظر شما یعنی موندن تو این دنیا و تندرستی و سلامتی،

اما شِفاء از نظر خدا و اهل معرفت، معنیِ گسترده تری داره

گاه برای این که اون شخص گرفتار مصیبت بزرگتری تو دنیا نشه صلاحش تو رفتن با بارِ گناهِ سبک تره

سعی کنیم در همه مراحل زندگی راضی باشیم به رضایِ پروردگار

این عشق بازی با خدا صفایی داره سعی کن نزدیک تر بشی بهش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حکمت خدا رو نمیدونیم شاید شفای بیمارشون تو فوت کردنش باشهخدایی که بچه ش و پس گرفته صبرش بده

رو شما ریپ زدم که شما هم بخونید

اولا خدا بچش رو نگرفته از اون مادر

خدا نمیخواست اون بچه بمیره

خدا میخواست بچه بزرگ بشه و عمر زیادی کنه

علل و عوامل مادی و معنوی باعث مریضی و در نهایت مرگ اون بچه شده پس این مریضی و مرگ رو به حساب خدا نذاریم

نکته بعدي چرا خدا دعای مادر مستجاب نکرد ؟ پاسخ این که دعا مستجاب شد در واقع دعا آثار فراوانی دارد که یکیش اون حاجت ماست یعنی یکی از آثارش شفای کودک بود که این شفا حاصل نشد وگرنه آثار دیگری هم داشت

نکته بعدی اسباب و سبب میخواهد برای شفا یعنی باید دید کع چرا کودک زنده نماند ؟ مثلا علم پیشرفت نکرده است ؟

دیر به دکتر رفته؟ دارو کیفیت نداشته؟

تمام اینها موثرند

شما از پزشک بپرسید علت دقیق فوت رو اعلام میکنه

بازم نکاتی هست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد