2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجور مثلا باینفردارم حرف میزنم بعداونطرف بهم میگه بچم مریضه اینجورشده اونجورشده من ناخودآگاه ...

دقیقاااا

من یکی میگه سرماخورده بودم ناجور تلفنی میگه ها، با خودم میگم خوبه من نخوردم بعد چند روز میخورم😒😂😂😂

درسته،ولی گلم من از رو حس مادرانه که نمیگم بچه هام قشنگن

خدا حفظشون کنه برات ولی هر اتفاقی میفته رو ربط بدی به چشم زخم چند وقت بعد به خودت میای میبینی از همه جدا شدی چون فکر میکنی ممکنه بچتو چشم بزنن

خواهر من زیباییش زبانزد خاص و عام بود الان 3تا بچه زیبا داره خدا نگهشون داره برا هم چیزیشون نشده که بگیم چشمشون زدن بلاخره گاهی یه اتفاق و حادثه ای هم ممکنه پیش بیاد

البته منکر چشم زخم نیستما ولی همه اتفاقات رو نمیشه به حساب چشم زخم گذاشت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس کسایی که قشنگ نیستن چرا هم بلا سرشون میاد هم میمیرن هم زمین میخورن؟ یعنی بلایی که سر زشتا بیاد ت ...

نمیدونم برو از خودشون بپرس احتمالا اینطوره😂😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خدا حفظشون کنه برات ولی هر اتفاقی میفته رو ربط بدی به چشم زخم چند وقت بعد به خودت میای میبینی از همه ...

الان بنظرت برم مراسم خواهرشوهرم،میخوان براش یلدایی بیارن،نامزده

پس کسایی که قشنگ نیستن چرا هم بلا سرشون میاد هم میمیرن هم زمین میخورن؟ یعنی بلایی که سر زشتا بیاد ت ...

وای دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣

زشتا واقعا گاهی سختی هایی میکشن که ناخداگاه میگی طفلک قیافه هم نداره آخه... دراین بلاسرشون میاد.

نکته خوبی گفتی جدی

وای دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣زشتا واقعا گاهی سختی هایی میکشن که ناخداگاه میگی طفلک قیافه هم نداره آخه... دراین ...

والا من خودم زشتم ،حادثه هم برام پیش نمیاد😅🤣🤣🤣