2777
2789

من خیلی وقته به این باور رسیدم که هیچ بلایی بی دلیل سر کسی نمیاد خدا شاهده این بارها بهم اثبات شده

از اون خیانت گرفته تا بیماری و ورشکستگی و همه چی

بخدا هر سری اومدم به خودم بقبولونم که نه فلان کار حق فلانی نبود بهم ثابت شد که نه بابا بیشتر از اینا حقش بود اون بلا سرش بیاد

اگه بیشتر دهن باز کنم بلانسبت یه عده احمق میان دنبال زیر بغل مار میگردن و تاپیک رو به حاشیه میکشن پس فقط یه نمونه میگم ، پسرخالم ازدواج کرد خب چون فامیل بود بلاخره میشناختیمش که چجور آدمیه خیلی محترم بود یکبار تو چشم آدم نگاه نمیکرد آدم میگفت پیغمبره ، زنش ازش جدا شد هممون شوکه شدیم خیلیا قضاوت کردن گفتن زنه زیر سرش بلند شده مرد به این خوبی رو ول کرد ، چند ماه بعد خود زنه گفت پسرخالم با یه زنی که یدونه بچه هم داشته و هنوز طلاق هم نگرفته بود رابطه داشته ، فکرشو بکنید پسرخالم زنه رو میبرده دادگاه برای کارای طلاقش ، الانم باهم ازدواج کردن و کلا معلوم نیست رفته کجا چون از چشم همه افتاد

هرکی هرکاری کنه چشامو میبندم و میگم حتماً دلیلی داره و منم قاضی نیستم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

دقیقا همینه.....من توجه کردم اگه کسی روقضاوت کردم تا اون بلا سر خودم نیاد و خودمم همونکارو نکردم کائنات دست ازسرم برنمیداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاراگراف اولت این منظورو میرسوند که واسه کسی ترحم نکنید و یکم سنگدل بودن میرسوند که برای کسی ناراحت نشید حقشه هرچی بلا سرش میاد باز پاراگراف بعدیت اینو میرسوند که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ربطشو بهم متوجه نشدم