2777
2789

داشتیم چت میکردیم گفت راستی ماسینو عوض کردم😊😊

بعد جالبه هر روزززز پیش همیممممم

عقد نیستیم ولی حس میکنم باید بهم زودتر میگفت قصد اینکه رو داره

من که انتظار ندارم هر غلطی میکنه باید بگه

نمیدونم چرا هر کس به من میرسه پنهان کار میشه.پدرم هم ماشینمو بدون اجازه من داده دست برادرش چند روز بعد الان ۲۰ روزه هنوز نیوردش

منم قهر کردم خونه ماددبزرگم ولی بایده نداره

حق ندارم از دست نامزدم ناراحت باشم؟یه تصمیم آنی که نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم ماشینو فروخت سه روز بعد متوجه شدم 😂 اینم میخواسیم بریم بیرون گفتم عه ماشین کو؟؟

گفت مگه نگفتم فروختمش؟😵حالا یا من آلزایمر گرفتم یا اون فکر کرده گفته

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شوهر منم ماشینو فروخت سه روز بعد متوجه شدم 😂 اینم میخواسیم بریم بیرون گفتم عه ماشین کو؟؟گفت مگه نگف ...

خیلیییی حس بدیه

اینم داشتیم حرف میزدیم بحق رفت سر ماشین گفت راستی عوض کردم😐😐😐😐

شوهر من تو دوران عقد یهو ماشین خرید . بعد ماشین اومد دنبالم بعد بهم گفت ماشین خوبیه؟ گفتم اره گفت خریدمش.

🥴 ما چون با ماشین دوستش میرفتیم بیرون فکر کرده بودم این ماشین رو هم از دوست دیگش گرفته.

و بعد عروسیمون یهو گفت ماشینو میخوام بفروشم و فروخت و یهو یه ماشین مدل بالاتر گرفت .

اوایل بهم برمیخورد بعد دیدم اینطوری خیلی بهتره چون من استرسی هستم اگه از یکماه قبل بهم بگه مدام بهش فکر میکنم و ...

البته بگما راجب تعویض ماشین پنج شیش ماه قبل صحبت کرده بود . اما یهو عملیش کرد بعد پنج ماه و موقعی که اومد سندو ببره بهم گفت

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

شخصیتت جوری نیست که جدی گرفته بشی

روی خودت کار کن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
شوهر من تو دوران عقد یهو ماشین خرید . بعد ماشین اومد دنبالم بعد بهم گفت ماشین خوبیه؟ گفتم اره گفت خر ...

نه این اصلاااا نگفت قصدشو دارم با میخوامیا هیچییی

ادم واقعا رورش پیاد شاید منم اولمه اینطورم

خیلیییی حس بدیه اینم داشتیم حرف میزدیم بحق رفت سر ماشین گفت راستی عوض کردم😐😐😐😐

حالا من ناراحت نشدم چون مطمئنم به زودی بهترشو میخره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تا چند وقت سوار ماشینش نمیشم چون اگه منم مهم بودم بهم میگفت برای خودش تنها خریده پس تنها هم سوارش بش ...

لج بازی جواب نمیده عزیزم

باهاش صحبت کن و ناراحتیتو بگو ،بگو انتظار داری در جریان بذارتت نه وقتی کار انجام شد بهت صرفا خبر بده

... 🤍🦋