2777
2789
عنوان

درد خماری

136 بازدید | 12 پست

سلام دوستان پدرم داره ترک اعتیاد میکنه نمیتونه به خاطر خماری بخوابه تو رو خدا اگر راهی میدونید بگید کمک کنید چند روزه نتوانسته بخوابه قرص برای خواب هم بهش میدم که از بدن درد بیفته بدتر میشه اگر قرصی یا راهی میشناسید خواهشن بگید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین اگر درد داره ببر زیر دوش یکم اب سرد دوش بگیره تا چند ساعتی میتونه بخابه

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

سلام آبجی ، من کاربر آقا هستم فکر کنم اونسری بهتون پیام دادم کمک کنم اما جواب ندادید ، اگه دوست دارید راهنمایی کنم بگید اگه هم که نه لااقل وقت نزارمو تایپ نکنم

بگذار سر به سینه من تا ک بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمندرا شایدک بیش ازاین نپسندی به کارعشق آزاراین رمیده سر درکمندرا بگذار سر به سینه من تا بگویمت اندوه چیست عشق کدامست غم کجاست بگذارتابگویمت این مرغ خسته جان عمری است در هوای تو ازآشیان جداست دلتنگم آن چنان ک اگرببینمت به کام خواهم ک جاودانه بنالم به دامنت شایدک جاودانه بمانی کنارمن ای نازنین ک هیچ وفانیست با منت توآسمان آبی آرام وروشنی من چون کبوتری ک پرم درهوای تو یک شب ستاره های تورادانه چین کنم بااشک شرم خویش بریزم به پای توبگذارتا ببوسمت ای نوشخندصبح بگذارتا بنوشمت ای چشمه شراب بیمارخنده های توأم بیشتربخند خورشیدآرزوی منی گرمتربتاب جان منی جان منی جان من آن منی آن منی آن من شاه منی لایق سودای من قندمنی لایق دندان من قند منی نورمنی باش دراین چشم من چشم من و چشم حیوان من جان منی جاآآآن آR;M

یواشکی..۳تا کدئین حل کن تو آب بده بخوره..ولی بهش نگو چیه...بگو دارو برات گرفتم

بدتر میشه هرچی بگی بهش دادم

خیلی خوابش میاد منتها بدن درد نمیزاره هر قرصی هم که فکرش رو کنی دادیم بهش برای ارامبخش

۳تا قرص کلونازپام۲ بده بخوره راحت میخوابه

سلام

عزیز قرص خواب خوردن دردی رو دوا نمیکنه فقط یه مشکل به مشکلاتش اضافه میکنه...باید بی خوابی رو تحمل کنه تا بدن به حالت عادی برگرده