2777
2789

۷هفتمه.تهوع ندارم.اما مدام ضعف دارم و گرسنه هستم.از همه چیزززز بدم میاد دهنم تلخه هیچی بهم مزه نمیده حتی آب.دلم میخواد بمیرم😭😭😭

چیزی ام میخورم اصلا هضم نمیشه،مثل سنگ تو معدم میمونه باعث میشه برای دومین بار بخوام از اون غذا بخورم حالت تهوع میگیرم.هرچیز فقط یکبار امتحان میکنم.حتی از روزی ۷تا بادوم خوردن هم افتادم😪😪

بنظرتون دارو میده دکتر؟

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

دیشب اشکم دراومد انقدر اذیت شدم ضعف داشتم معدم میسوخت اما هیچی دلم نمیخواست بخورم

کاش یه غذا مزه بده بهم🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاموتیدین ۲۰ بهت میده .و اینکه چایی یا مایعات بعد از غذا نخور یکی دو ساعت بعد غذا هم دراز نکش سیخ بش ...

دراز میکشم،شاید از اونه😔

مرسی گفتی هفته ی بعد وقت دکتر دارم.. تا اون موقع رعایت کنم نشد زودتر میرم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاموتیدین ۲۰ بهت میده .و اینکه چایی یا مایعات بعد از غذا نخور یکی دو ساعت بعد غذا هم دراز نکش سیخ بش ...

فاموتیدین دارم.بنظرت بخورم؟فکر کنم ۱۰ هست دزش

شما خودت تو این هفته خوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سردی معده داری و باید معدت و گرم کنی ولی چون بارداری نمیتونم چیزی بهت پیشنهاد بدم فقط سر سردیجات نخور اصلا

گرمی خوبه برات ولی زیادش باعث زردی نوزاد میشه "

بهتره یه طب سنتی بری با توجه به بارداریت برات نسخه تجویز میکنه که خطری نداشته باشه براتون

فاموتیدین دارم.بنظرت بخورم؟فکر کنم ۱۰ هست دزششما خودت تو این هفته خوردی؟

۷ هفته رو یادم نمیاد ولی میدونم مجازه من باردادی قبلبم که مصرف میکردم این بارداریمم گفتم ترش میکنم دکتر گفت فاموتیدین ۲۰بخور . ولی چند هفته بودنمو یادم نمیاد کلا فکر میکنم جزو داروهای مجازه

عزیزم سردی معده داری و باید معدت و گرم کنی ولی چون بارداری نمیتونم چیزی بهت پیشنهاد بدم فقط سر سردیج ...

ممنون گلم..ولی سردی فکر نمیکنم.چون گرمی خیلی زیادی خوردم همونجور قبل بارداری هم اوایلش.حتی به لک بینی افتادم،طبعم ذاتا گرمه..

حتما میرم دکتر ولی واقعا کلافه شدم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۷ هفته رو یادم نمیاد ولی میدونم مجازه من باردادی قبلبم که مصرف میکردم این بارداریمم گفتم ترش میکنم د ...

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40