2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیایید

47 بازدید | 7 پست

بچه ها من با ی پسری آشنا شدم ولی حالا عادی از کلماتی مثل ک...ص..کش و به ک...ی...رم و همچین لغاتی زیاد استفاده میکنه البته ن ب من به شوخی میگه از این کلمات. حالم بد میشه بهش میگم میگه چون با تو راحتم از این کلمات استفاده میکنم یا هر بحثی هست چکار کنم کات کنم باهاش

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
این حرفارو دوست من ک خانومه هم میگه دیگه چ برسه ب پسرا البته من خودم از این کلمات کلا بدم میاد شماهم ...

اخه هنوز ده روز نیست حرف میزنیم بهش میگم ناراحت میشه میگه با تو راحتم . بعد هر بحثی ک میشه این میکشونه سمت رابطه جنسی و از این حرفا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تا میتونی ازش دوری کن

مثلا همین الان زنگ زدم ببینم کجاست میگه رفتیم کوه با دوستام. منم گفتم چ بی خبر گفت یهویی شده . بعد گفت اگه الان پیشم بودی م..ی..کردمت

وای چقد عوضیه این فقط برا ی چیز تورو میخواد ولش کن بره گمشه

بعد این حرفش من گفتم خو اونوقت شر میشه برات گفت نه ی جوری انجام میدم ک شر نشه. نمیدونم چرا باهاش ادامه دادم تا الان

بعد این حرفش من گفتم خو اونوقت شر میشه برات گفت نه ی جوری انجام میدم ک شر نشه. نمیدونم چرا باهاش ادا ...

برا اینکه دخترا با دوتا کلمه محبت آمیز وابسته میشن برعکس پسرا ک فقط تو رابطه ی چیزو میبینن خیلیم زود کنار میکشنو وابسته نمیشن

توام مراقب خودت باش از این آدم بکش بیرون آخر ی کار دستت میده

کاملا مشخصه منظورش چیه