2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که پشته یه نصیحت میکنم اولا اینکه تایم تست باید بیشتر از مطالعه باشه دوما دی رو بجا اینکه بیشتر بذارید برا امتحان تشریحی تست بزنید چون امتحانای دی ارزشی نداره تایمی هم نمونده اسفند باید درسا تموم شده باشه عید و اردیبهشت جمع بندیه

حققق من فکرم بیشتر رو عیده

جدی،نوروز باید بشینم دوره کنم دروسی که از اول خوندمو تا اونموقع..ولی وقت نمیشه کل کتابارو دوره کنم

من خیلی درگیر تست نمیخوام بشم

تشریحی مهمتره فعلا

...

به عنوان کسی که پشته یه نصیحت میکنم اولا اینکه تایم تست باید بیشتر از مطالعه باشه دوما دی رو بجا این ...

درستهه

ولی خب از دی بیشتر تست زده بشه تا عید میشه بست؟

همش وقت واسه مطالعه میره

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

جدی،نوروز باید بشینم دوره کنم دروسی که از اول خوندمو تا اونموقع..ولی وقت نمیشه کل کتابارو دوره کنممن ...

ارهه ولی خب هر دورو باید پیش برد

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

درستهه ولی خب از دی بیشتر تست زده بشه تا عید میشه بست؟همش وقت واسه مطالعه میره

دیگه حالا تو تلاشتو بکن تا هر جا که شد

ولی تست زیاد بزن مخصوصا برای درسایی مثل فیزیک شیمی ریاضی بیشتر از درسنامه باید تست بزنی وگرنه هر چی هم بخونی فایده نداره

نهایی هم عمومیا رو که الان میخونی

برای اختصاصیا هم فعلا تست کار کن و فروردین اردیبهشت براشون نمونه سوال تشریحی هم حل کن که بدونی چطور باید بنویسی

اختصاصیا تست اوکی شی مفهومو بفهمی دیگه تشریحی برات کاری نخواهد داشت

حتما تست زیاد بزن ولی

نمیدونم کارم درسته یا نوقتی تیر نمیخوام کنکور بدم،یعنی میدم ولی خب هدفم رو سال بعدشهدوست دارم بشینم ...

کار درست اینه که از همین الان خوب بخونی

من با پایه خوب پشت موندم چون در حد خودم خوب موندع بودم

ولی دوستام که میگفتن میمونیم سال بعد نه اون سال خوب خوندن نه الان میخونن

برای پشت موندن هم باید از الان خوب بخونی

کار درست اینه که از همین الان خوب بخونیمن با پایه خوب پشت موندم چون در حد خودم خوب موندع بودمولی دوس ...

من دیگه در حد امتحاناتم و تشریحی میخونم که نهایی رو خوب بودم

هرکس تا این مرحله برسه قطعا ی پایه نسبتا خوبی داره.. و از دروس حالیشه

ولی اینکه من بخوام الان در کنار امتحانات کلاسی و نهای و مستمرا و... برا کنکور بخونم واقعاااا نمیشه

ی جارو خراب میکنم

اصلا تایمشو ندارم

هی..

...

من دیگه در حد امتحاناتم و تشریحی میخونم که نهایی رو خوب بودمهرکس تا این مرحله برسه قطعا ی پایه نسبتا ...

خودت میدونی ولی اینکه از الان تست بزنی خیلی بیشتر بهت کمک میکنه دنیای تست با تشریحی فرق داره و اون زمانی که رقبا یکی دو سال خوب تست زدن و پشت موندن تو تازه یاد میگیری چطور تست بزنی

صرفا تجربه خودمه