2777
2789
عنوان

سینه هام رو چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 57 پست
بعد یکسال یک ماهه باشگاهمو شروع کردم سایزم از ۷۵رسید ۶۰ یعنی ......

من قبلا میرفتم کوچیک نمیشد

چری سوزی هم رفتم کوچیک نمیشد فقط بالا پایین میپریدن تو ورزش واقعا اذیت میشدم😂😂🤦♀️

من ۲۳ سالمه ارثی سینه هام بزرگ بود . بله وقتی ۲۰ بودم کوچیکتر بودن الان یکم بزرگتر شدن . دارم ورزش میکنم ولی خیلی تغییری نکرده سایزشون .. البته من شوهر دارم از ۱۶ سالگی شاید اونم بی تاثیر نباشه تو بزرگ شدنشون😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا الان همه جات لاغر شده؟

در کل چاق نیستم شکم ندارم

ببین پایین و کنار شکمم یعنی تقریبا نزدیک پهلوم زخم شده بود میخواستمنگاهش کنم نمیتونستم😐😐😐😂😂😂عمق فاجعه رو اینجا فامیدم

اوهو اره خب تاثیر داره اونم😂😂مال منم ارثیهههه وای

بخدا یکی دو سالم هس دیگ نمیزارم دست بزنه خیلی ولی نمیدونم چرا کوچیک نمیشن .. آرزومه کوچیک شن من که اخرررش میرم عمل میکنم

در کل چاق نیستم شکم ندارم ببین پایین و کنار شکمم یعنی تقریبا نزدیک پهلوم زخم شده بود میخواستمنگاهش ک ...

اره متوجه شدم ادم کمردرد واینام میگیره خودمم درگیرشم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بخدا یکی دو سالم هس دیگ نمیزارم دست بزنه خیلی ولی نمیدونم چرا کوچیک نمیشن .. آرزومه کوچیک شن من که ا ...

من خیلی از عمل میترسم واقعا🤦♀️🤦♀️🤦♀️

وای میگم من بچه بیارم قراره چقدر بشن دیگخ

من خیلی از عمل میترسم واقعا🤦♀️🤦♀️🤦♀️وای میگم من بچه بیارم قراره چقدر بشن دیگخ

وای تو چقد منی . شوهرم میگ بچه بیاریم من ۷ سالو نیمه که ازدواج کردم الان میگم خدایا موقع بارداری و شیر دهی چه بلایی به سرشون میاد . هرکی ببینه میگ این اول سینه بوده بعد دستو پا در اورده .. میگم یه بچه که شیر دادم بعدش برم عمل هرچند مث سگ میترسم از عمل

وای تو چقد منی . شوهرم میگ بچه بیاریم من ۷ سالو نیمه که ازدواج کردم الان میگم خدایا موقع بارداری و ش ...

من خاله هام الانم مسخرم میکنن😐😐😐😐😐

طرف مادری همه کوچیک بعد با چند تا بچه و شیردهی تازه شده انداره من حتی بعضی ها هنوزم کوچیک جوری که یه چیزی میزارن تو سوتین که سینه هاشون بزرگ تر نشون بده

بعد خاله هام کلی میخندن بهم که تو بچه بیاری قراره چی بشننن

من خاله هام الانم مسخرم میکنن😐😐😐😐😐طرف مادری همه کوچیک بعد با چند تا بچه و شیردهی تازه شده اندار ...

من خاهرام همه کوچیکه سینه هاشون . یکی از ابجیام دوتا بچه شیر داده الان سایزشون ۶۰ شده . یکی دیگ چهارتا شیر داده ۷۵ شده ولی منه لامصب هنوز بچه ندادم ۸۵ عه . بعد ابجیامم میگن همه چیت خوبه ها کمرت باریکه قدت خوبه ولی سینه هات خیلیی بزرگه هه ههه و میخندن و میرن رو مخ من . بعضی وقتا تا حد گریه هم میرم از دستشون

من خاهرام همه کوچیکه سینه هاشون . یکی از ابجیام دوتا بچه شیر داده الان سایزشون ۶۰ شده . یکی دیگ چهار ...

نه من خواهر کوچیکم که همش دعا میکنه مثل من بشه😐😂😂😂😂😂اون یکی هم که میگه مال منم کوچبک نیست تنفدر کلاس نزار🤣🤣🤣🤣

توام اعاماد به نفستو پیششون ببر بالا ببین چجوری اونا حس بد به ختوشون بگیرن

نه من خواهر کوچیکم که همش دعا میکنه مثل من بشه😐😂😂😂😂😂اون یکی هم که میگه مال منم کوچبک نیست تنفد ...

من خیلی زود خودمو میبازم . هرکی یه چی بگه من سریع اعتماد بنفسم میرینه . مثلا میگن بهم صورتت کوچولوعه با اینک بینیمم عمله ولی اعتماد بنفس ندارم . بعد خاهر کوچیکترم که ۲۰ سالشه خیلی قدش از من بلندتره و بینیشو عمل کرده ولی صورتش خیلی درشته همه اونو میزنن تو سر من . میگن باهم عمل کردین ولی اون خوشگل شده تو همونی🤣