2777
2789
عنوان

طلاق در دوران نامزدی و عقد

58 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من حدود ۴ ماهه که نامزدم ولم کرده و وکیل گرفته گفته طلاق توافقی منم وکیل گرفتم و وکیلم با وکیلش برای طلاق توافقی تماس گرفت اما دیگه ۱ ماهه خبری از وکیلش نشده اصلا دلم به طلاق نیست و تو این مدت مریض شدم و افسرده ۱۰ کیلو کم کردم چیکار کنم

علت؟؟؟

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت؟؟؟

خیلی عاشقم بود هر کاری برام می کرد یک سال قبل خواستگاری منو زیرنظر داشته

خانواده اش بهم بی احترامی می کردن منم کنترل خشم نداشتم سر همسرم خالی می کردم تو دورانی که من بهتر شدم اون یهو انگار برید و خانواده زیر پاش نشستن احتمالا خطاهای منم بهشون گفته که بهشون فحاشی می کردم الان خیلی پشیمونم به زور من دو جلسه اومد مشاور زوج درمانگر دیگه ادامه نداد مشاور گفت مشکلی نیست قابل حله اما انگار اون سرد شده و بریده