fa3ti مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 92 عنوان نماینده 36 بازدید | 7 پست یه سوال ، بنظرتون نماینده کلاس بشم تو داشنگاهمون ؟ خوبه یا بده ؟ سودی داره ؟ ، نظرتون در مورد این کسایی که نماینده میشن چیه تو کلاس ؟ پاچه خوار میبینیدش و خوشتون نمیاد ازشون ؟ ( ترم اولی هم بهمن ورودیه) 1404/09/17 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 835 اوخییی😂😂😂 به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 835 اوخی چیه ، بیام پیوی راهنماییم کنی ؟؟ هیچی، ترم اولیا خیلی گوگولی ان🥲😂نه عزیزم، منکه خودم هنوز دانش آموزم... در این زمینه تجربه ای نعرم به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
fa3ti مدیر استارتر عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 92 هیچی، ترم اولیا خیلی گوگولی ان🥲😂نه عزیزم، منکه خودم هنوز دانش آموزم... در این زمینه تجربه ای نعرم خب خودت هنوز دانش آموزی ، هنوز خیلی گوگولی تری که 😂یجوری اوخیگفتی فک کردم ده ساله دانشگاه میری
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 835 خب خودت هنوز دانش آموزی ، هنوز خیلی گوگولی تری که 😂یجوری اوخیگفتی فک کردم ده ساله دانشگاه میری 🥲😂🥲😂 به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 835 خب خودت هنوز دانش آموزی ، هنوز خیلی گوگولی تری که 😂یجوری اوخیگفتی فک کردم ده ساله دانشگاه میری به نظر من بشو، چیز خیلی غیر طبیعی نیست کهولی اگه بی حوصله ای بیخیالش شو، چون فکر کنم همش باید بیگاری و جور همکلاسیاتو بکشی... به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 7935 دردسر زیاد داره بنظرم ارزش نداره تازه الان بری میبینی خیلیا با سر و زبون بیشتر هستن اصلا تو رو انتخاب نمیکنن بیشتر اون کسی که با بقیه اکیپ میشه همه باهاش اوکین بچه ها همونو میگن واسه نماینده