2777
2789
عنوان

ویژگی زنانه

291 بازدید | 21 پست

خانما من همه بهم میگن ویژگی های زنانه ات کمه

نه که لحن حرف زدنم مردونه باشه ها نه ولی چون همه اس به فکر کار و درسمم و توی سن ۲۵ سالگی همه اش نمیخوام ازدواج کنم بهم اینو میگن و چون دلم میخواد بخاطر کارم برم شهرای دیگه بهم میگن تو بفکر ازدواجت نیستی و زنانگی نمیکنی و ...

بنظرتون ویژگی های زنانه چیه؟چجوری داشته باشمون؟این که خیلی خاستگارامو آنالیز میکنم و جواب منفی میدم یا اینکه نمیدونم ترسو نیستم و مستقلم یا اینکه خیلی اهل ناز کردن نیستم یعنی من زنانگی ندارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر کسی ویژگی های زنانه رو در یه چیزی میبینه و معمولا سر این جریان توافقی نیست، اما چیزی که تو فرهنگ ما پذیرفته شده اینه که زن لوند و عشوه گر ویژگی زنانه داره در صورتیکه از نظر من اشتباهه.

ویژگی های زنانه که باعث میشن یه زن کاریزماتیک باشه به نظر من اینا هستن:

لبخند واقعی، همدلی کردن با دیگران، رسیدگی به پوست و مو، مطالعه کردن، همیشه تمیز وخوشبو بودن، انتخاب با سلیقه لباس بر اساس اندامت، با وقار راه رفتن و احترام گذاشتن به دیگران و مهم تر از همه، خوشحال بودن از اینکه تو یک زن هستی و ارزشمند و زیبایی...

و اینکه صبور باشی و از پرخاشگری دوری کنی

به نانهاده دست نرسد و نهاده هر کجا هست، برسد☕

ببین هر کسی ویژگی های زنانه رو در یه چیزی میبینه و معمولا سر این جریان توافقی نیست، اما چیزی که تو ف ...

همه اشونو دارم

به جز اینکه از زن بودنم خوشحال باشم

ناراحتم نیستم

ولی در کل هیچ درک و مفهوم خاصی هم از عشق و علاقه ای که قراره توی ازدواج ایجاد بشه ندارم هنوز که خیلی راغب بشم براش یا تلاش کنم

بقیه بهم میگن مشکل از فکرته

همه اشونو دارم به جز اینکه از زن بودنم خوشحال باشم ناراحتم نیستم ولی در کل هیچ درک و مفهوم خاصی هم ا ...

از نظر من اینکه از دختر بودن و زن بودنت خوشحال باشی خیلی مسئله مهمیه من خودم تا همین دو سه سال پیش از دختر بودنم اصلاً راضی نبودم و این فکر خیلی روی رفتار خودم و همچنین رفتار دیگران با من تاثیر گذاشته بود اما از یه جایی به بعد خیلی از خودم بیشتر خوشم اومد و اکثر اوقات خدارو شکر میکنم که زن هستم.

اینکه میگید به ازدواج راغب نیستید، شاید دلیلش این باشه که الان کمبودی توی زندگیتون حس نمی کنید؟

مثلا کسی میره سمت ازدواج که نیازی داشته باشه مثل نیاز عاطفی، نیاز به مادر شدن، نیاز به منابع مالی، نیارهای جنسی و ...

شاید شما الان احساس نیاز به کس دیگه ای نمیکنید که چندان ازدواج براتون مهم نیست؟

از نظر من اینکه از دختر بودن و زن بودنت خوشحال باشی خیلی مسئله مهمیه من خودم تا همین دو سه سال پیش ا ...

دوست دارم مادر بشم

ولی اون احساسی که باید ایجاد بشه تا من با یک مرد شریک بشم را ندارم

حتی سختمه بهشون اعتماد کنم

دوست دارم مادر بشم ولی اون احساسی که باید ایجاد بشه تا من با یک مرد شریک بشم را ندارمحتی سختمه بهشون ...

خودمم میدونم ناشی از این هست که پدر و مادرم بدون علاقه زندگی کردن و من هیچ محبتی بینشون ندیدم

پیش مشاوره هم که میرم به نتیجه خاصی نمیرسم

نه

اگه این مسئله خیلی داره اذیتت میکنه و دوست داری این حس رو نداشته باشی میتونی به مشاور مراجعه کنی و باهاش حرف بزنی، شاید اون بتونه راه درستو نشونت بده

اگه این مسئله خیلی داره اذیتت میکنه و دوست داری این حس رو نداشته باشی میتونی به مشاور مراجعه کنی و ب ...

مشاور خوبی تا حالا پیدا نکردم پیش دو نفر رفتم اما جوابی نگرفتم البته نمیدونم روند مشاوره چقدر باید طولانی باشه اما انتظار داشتم مثلا بعد از ۴ جلسه یک تغییر کوچکی حس کنم یا اطلاعات جدیدی بدست بیارم