2777
2789
عنوان

پدر سمی برای کودک

100 بازدید | 17 پست

دو تا پسر ۵ و سه ساله دارم

پدرشون در کل بد نیست ولی خیلی داره بهشون آسیب روحی میزنه

مثلاً پسر ۵ سالم از روی بچگی با باباش پشت تلفن خوب و با احترام حرف نزده بود باباش اومده خونه جلوشون میگه به اینا غذا نده بخورن

چندین باره منت غذا رو سر اینا میزاره

نمی دونم چه کار کنم

حتی منت خرجه منم میزاره درصورتی که فقط خرج خورد و خوراک میده اونم متوسط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما که تو خونه هستی بهشون یاد بده درست صحبت کنن بزرگ هم شن همین عادت روشون میمونه با بی احترامی ص ...

بی احترامیش این بوده گفته پول بریز به حسابم اگه نریزی من میتونم با تو

طفلک فکر میکرده شیرین زبونی داره میکنه

هر چقدرم میگم با کسی شوخی نکن متوجه نمیشه

جدا شدم از وقتی هم که جدا شدم حتی ی بارم سراغ بچه رو نگرفته. باور میکنید لقمه های بچه رو میشمرد!!

شرایطت بهتر شد ؟

آخه دوتا بچه بعد طلاق سخته من میترسم جداشم بیشتر سختی بکشم

شوهر منم همینه جز پول چیزی براش مهم نیست

تا الان اجباراً خرجه خوراکشونو فقط داده

خب شما که تو خونه هستی بهشون یاد بده درست صحبت کنن بزرگ هم شن همین عادت روشون میمونه با بی احترامی ص ...

شما فک میکنی مادر تو خونه چکار میکنه؟؟! خوب بچه اسمش روشه دیگه بچه! همه مادرا تلاش میکنن ادب و تربیت یاد بچه هامون بدن ولی بچه اونم تو سن ۴،۵ سالگی رفتار بچگانه خودشو داره و نمیشه ازش انتظار ادب و احترام زیاد داشت. بچه ها معمولا شیطنت دارن و گاهی اسم این شیطنت رو بی ادبی میذاریم. این دلیل نمیشه که بگیم مادر تلاشی برای تربیت بچه نکرده ضمن اینکه مادر تو خونه بجز بچه داری هزار تا کار دیگه هم انجام میده که به چشم نمیاد و همه از مادر توقع زیاد دارن

شما فک میکنی مادر تو خونه چکار میکنه؟؟! خوب بچه اسمش روشه دیگه بچه! همه مادرا تلاش میکنن ادب و تربیت ...

دقیقا منم خدا شاهده خیلی تلاش میکنم طبق اصول بزرگ بشن ولی بچس به هر حال

مغزم داره سوت میکشه نمی دونم چی درسته

دقیقا منم خدا شاهده خیلی تلاش میکنم طبق اصول بزرگ بشن ولی بچس به هر حال مغزم داره سوت میکشه نمی دونم ...

درک میکنم عزیزم این کاملا طبیعیه و کوتاهی از شما نیست . انشاالله به مرور زمان درست میشه

درک میکنم عزیزم این کاملا طبیعیه و کوتاهی از شما نیست . انشاالله به مرور زمان درست میشه

به نظرت برای روحیه بچه جدا بشم بهتر نیست ؟

شوهرم هفته ای یه بار الکلم میخوره بچم ازش میترسه

هروقت بچم ناراحته میگه بابا الکل میخوره

شرایطت بهتر شد ؟آخه دوتا بچه بعد طلاق سخته من میترسم جداشم بیشتر سختی بکشمشوهر منم همینه جز پول چیزی ...

مشکل شوهر من خیلی چیزا بود. دروغ زیاد میگفت ، خیانت زیاد میکرد رفتارش با بچه هم که مثل ناپدری بود منم که اصن نمیدید. الان شاید وضعیت مالیم خیلی خوب نباشه ولی حداقل دیگه نمیبینمش که بخاطر کارا و رفتاراش حرص بخورم. اعصابم ارومتره

مشکل شوهر من خیلی چیزا بود. دروغ زیاد میگفت ، خیانت زیاد میکرد رفتارش با بچه هم که مثل ناپدری بود من ...

شما کاملا حق داشتید جدا شدین راهی برای زندگی نبوده

شوهر من دو رو داره بعضی وقتا خوبه یه هو اینجوری میشه ولی اسببه بچه رو واضح دارم میبینم

به نظرت برای روحیه بچه جدا بشم بهتر نیست ؟شوهرم هفته ای یه بار الکلم میخوره بچم ازش میترسههروقت بچم ...

الهی... بچه ها خیلی گناه دارن و معصومن. به نظرم با همسرت صحبت کن ببرش پیش مشاور . شما اگه بتونی مشکلو حل کنی خیلی بهتر از اینه که جدا بشی . جدایی رو بذار آخرین انتخاب. منم سالها تلاش کردم که زندگیمو نجات بدم اما موفق نشدم و ناچار به جدایی شدم چون بچم خیلی داشت آسیب میدید

الهی... بچه ها خیلی گناه دارن و معصومن. به نظرم با همسرت صحبت کن ببرش پیش مشاور . شما اگه بتونی مشکل ...

؟¡-

ده سال باهاش حرف زدم

آدم بشو نیست من قید خودمو خیلی وقته زدم ولی از بچم نمیتونم بگذرم

یا باید لال باشیم فقط ازش تعریف کنیم و پول نخوایم

یا آزار روحی بده هممون رو

شما جرات داشتی من یه مادر ترسو و محتاطم که بچه هام دارم نابود میکنم