2777
2789
عنوان

کسی رژیم موفق داشته

69 بازدید | 14 پست

خانما کسی با کالری شما رژیم موفق داشته؟؟ من یک ماهه رژیم گرفتم. باتوجه ب وزنم باید ۲۲۰۰ کالری دریافت کنم روزانه، ولی هدفم کاهش وزنه،روزانه زیر۱۰۰۰ تا دریافت میکنم. و بیشتر روزها حتی زیر ۷۰۰ تا. ورزش زومبا هم دارم ۳ روز در هفته بنظرتون لاغر میشم اینجوری؟؟؟؟ ۹۲ کیلوام🤦🏻♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اقای گنجی مشاور تغذیه رژیم بگیر ماهی ده دوازده کیلو راحت کم میکنی و جالبه هزینتم بعد از ماه اول که رژیمت جواب ذاد پرداخت میکنی ؛ اگر خواستی شمارش بدمت از طریق واتساپ مساوره میده خیلی هم پیگیر و عالیه

من ۶۲ خداکنه بشم ۵۵ 😣زود وسوسه میشم رژیم میشکنم

چقد شبیه همیم منم بعد عقدم خیلی بیشتر شدم ۶۲ شدم الان رژیمم تو دوهفته دو کیلو کم کردم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

چقد شبیه همیم منم بعد عقدم خیلی بیشتر شدم ۶۲ شدم الان رژیمم تو دوهفته دو کیلو کم کردم

بدی ک داره اینکه تا میام رژیم بگیرم یخچال پر نوشابه کیک دسر میشه😐💔بعد میگن تو ک رژیم بودییی

بدی ک داره اینکه تا میام رژیم بگیرم یخچال پر نوشابه کیک دسر میشه😐💔بعد میگن تو ک رژیم بودییی

بخدا باورت میشه خونه مام همیشه اینطوره الان تو کابینت پر خوراکی هایی که من عاشقشونم ولی واقعا سمتش نمیرم من خیلی زود وزن کم میکنم و ثابت میمونه چون مدام باشگاه میرم نمیدونم یهو چی شد حالا خداروشکر از ۶۲ شدم ۶۰ باید سه تا دیگه کم کنم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه