2777
2789
عنوان

خرید کادو

63 بازدید | 14 پست

من ۱۱ روز دیگه تولد ۱۸ سالگیم می شه بعد خاله ام می خواد برام هدیه بخره هرچی می گم خودت یه چیز بخر می گه نه خودت بگو و الان نمی دونم چی بهش بگم

تا سقف ۱۰ میلیون چی پیشنهاد می کنید

حالا اون گفت ۱۰ تومن ولی رو ۵ تومن بگید من آدم کم توقعی ام🤣

اگه پوشاک دوست داری

پالتو و بوت بخر

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو خاله یه انگشتر طلای کارتیر دیدم ۸۶۰ سوت هست اونو بخر برام همیشه تو دستم باشه 🤗

شاید دلش خواست ی بهترشو بخره

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

شماروبیمه زنان خانه دارکنه وهزینه تاآخرسال رابپردازهچون ازهیجده سالگی میشهبعدن بازنشسته میشیدکافیه ک ...

بعد از چندسال بازنشسته میشه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

سی سال هستش ولی بازازکارگزاری میشه پرسیدمن خواهرموبیمه کردم چون بالای ۴۲سال است بابیست سال بازنشسته ...

اوه نمیصرفه ک

سی سال هستش ولی بازازکارگزاری میشه پرسیدمن خواهرموبیمه کردم چون بالای ۴۲سال است بابیست سال بازنشسته ...

همونو طلا بخره بزاره کنار خیلی بهتر از بیمه عمر هست

با عرض پوزش از شما فقط به سود نماینده بیمه هاست

اینو میگم چون یه تایمی با یکی از بیمه ها کار میکردیم و همین بیمه زنان خانه دار که میگین رو هم خودمون داشتیم هم کل خانوم های اطرافمون رو متقاعد کردیم بیمه کنن ولی از یه تایمی به بعد گفتیم بیخیال طلا و ارز بخرید و جای دیگه سرمایه گذاری کنید