2777
2789
عنوان

بهم گفت مردا رو نمیشه گول زد

204 بازدید | 11 پست

اولین بار که دستم رو گرفت

خب طبیعیه من انقد استرس داشتم از اضطراب دستم یخ زده بود فکر کردم دعوام میکنه

اما با رضایت گفت دستتم که یخ کرده...

اونجا نفهمیدم منظورش چیه

اما بعداً بهم گفت اگه خیلی عادی و آروم کنارش نشسته بودم بهم شک میکرد که قبلاً با کسی دیگه هم بودم ...

مردا از یه استرس به کجا ها فکر میکنن...

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

ایش😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من اولین بار استرس نداشتم ولی خیلی حس عجیبی بود

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ربطی به جنسیت نداره

حتی زرنگ ترین مردم ممکنه یه زن گول بزنه

زرنگ ترین زنم یه مرد گول بزنه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ربطی نداره ، ممکنه فردی که استرس نداره شخصیتش قوی باشه بعضی زنا شیر زنن مخصوصا تو کار من دیدم مردا جلوشون خم میشن اونا اصلا کک اشونم نمیگزه ، بعضی زنا ارتباط اجتماعی قوی دارن و استرس نمیگیرن از جنس مخالف مخصوصا داداش هم زیاد داشته باشن تاثیر داره ، ممکنه دختری هم باشه که با کسی بوده بخاطر تروما روابط قبلیش استرس بگیره ، یا کلا فشارش کم باشه همیشه دست و پاش یخ باشه 🤣🤣 نومزدت از اون حساس هاس