2777
2789
عنوان

پیرو تایپک

140 بازدید | 12 پست

میشه لطفا خواهش کنم به هیچ عنوان در تایپ های کاربر عصر پاییزیی شرکت نکنید و فقط گزارشش بزنید قصد تخریب خانم های شاغل رو داره فقط

کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجا هر چي خل و چل هست ميتونه صد تا تاپيك بزنه اعصاب همه رو خرد كنه و تعليق نشهولي هر كي كامنت عادي ...

دقیقااا

من نفهميدم خودش شاغله دوست داشته شغلش دولتي باشه نشده يا چي!!! چ گيري هم داده ب شاغل دولتيب شغل ازا ...

عزیزم به نظر من یک آدم زن ستیزه مخالف استقلال زن هاست حالا یا یک مرد زن نماست یا یک زن عقده ای

خانومای شاغل خودشون زبون دارن دفاع میکنن اونموقه که میگن خانه دارا بیکارن اویزون جیب شوهرن همه چرا ل ...

دلم میخواد دفاع کنم از زنای شاغل...کسی هم به زنای خانه دار توهین نکرده... هر کی چه به زن شاغل چه خانه دار توهین کنه یک بی شخصیت واقعیه

اخه همش راجع ب شغل دولتي ميگهعمدا دولتي رو ب كار ميبره انگار ب شخصي ك شغل دولتي داره حسوديش ميشه يا ...

آره نمیدونم چرا هر چی هست خیلی رو مخه واقعا

خانومای شاغل خودشون زبون دارن دفاع میکنن اونموقه که میگن خانه دارا بیکارن اویزون جیب شوهرن همه چرا ل ...

وقتي پاي توهين باشه خانماي خانه دار هم خيلي توهين ميكنن و حاضر نيستن بپذيرن خانم شاغل هم يك خانه دار هست

كاربري دست ٢٥٠ نفر