dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 عنوان پیرو تایپک 140 بازدید | 12 پست میشه لطفا خواهش کنم به هیچ عنوان در تایپ های کاربر عصر پاییزیی شرکت نکنید و فقط گزارشش بزنید قصد تخریب خانم های شاغل رو داره فقط کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋 1404/09/17 | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 21475 جدی؟برام آشناست تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47276 @عصرپاییز این کاربر عزیزم؟ نه اين نيست كاربري دست ٢٥٠ نفر
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 @عصرپاییز این کاربر عزیزم؟ نه عزیزم برای من تگ نمیشه والا میکردم دو تا ی داره@عصر پاییزیی کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 جدی؟برام آشناست آره عزیزم خیلی آدم بی شخصیتی هستش کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 اينجا هر چي خل و چل هست ميتونه صد تا تاپيك بزنه اعصاب همه رو خرد كنه و تعليق نشهولي هر كي كامنت عادي ... دقیقااا کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47276 آره عزیزم خیلی آدم بی شخصیتی هستش من نفهميدم خودش شاغله دوست داشته شغلش دولتي باشه نشده يا چي!!! چ گيري هم داده ب شاغل دولتيب شغل ازاد كاري نداره كاربري دست ٢٥٠ نفر
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 من نفهميدم خودش شاغله دوست داشته شغلش دولتي باشه نشده يا چي!!! چ گيري هم داده ب شاغل دولتيب شغل ازا ... عزیزم به نظر من یک آدم زن ستیزه مخالف استقلال زن هاست حالا یا یک مرد زن نماست یا یک زن عقده ای کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
گیسوم_ناز عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 9536 خانومای شاغل خودشون زبون دارن دفاع میکنن اونموقه که میگن خانه دارا بیکارن اویزون جیب شوهرن همه چرا لالن
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 خانومای شاغل خودشون زبون دارن دفاع میکنن اونموقه که میگن خانه دارا بیکارن اویزون جیب شوهرن همه چرا ل ... دلم میخواد دفاع کنم از زنای شاغل...کسی هم به زنای خانه دار توهین نکرده... هر کی چه به زن شاغل چه خانه دار توهین کنه یک بی شخصیت واقعیه کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3949 اخه همش راجع ب شغل دولتي ميگهعمدا دولتي رو ب كار ميبره انگار ب شخصي ك شغل دولتي داره حسوديش ميشه يا ... آره نمیدونم چرا هر چی هست خیلی رو مخه واقعا کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 47276 خانومای شاغل خودشون زبون دارن دفاع میکنن اونموقه که میگن خانه دارا بیکارن اویزون جیب شوهرن همه چرا ل ... وقتي پاي توهين باشه خانماي خانه دار هم خيلي توهين ميكنن و حاضر نيستن بپذيرن خانم شاغل هم يك خانه دار هست كاربري دست ٢٥٠ نفر