2777
2789
عنوان

چیپ ترین کار

247 بازدید | 21 پست

‏عیادت از مریض چیپ ترین کار نرمالیه که بین ایرانیا رواج داره. طرف حالش خوب نیس کسیم که مراقبشه خسته اس نمیدونه به مریض برسه یا چای و میوه فامیل زبون نفهمو بیاره تا یوقت بشون بر نخوره

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه انقدر رواج پیدا کرده شده عادت چیپ ترین از نظر من صحبت کردن درباره زندگی شخصی مردم و نظر دادن منفی تو مواردی که بهت مرتبط نیست هستش

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

و همینطور مراسم عزاداری

غذای خوب ندی و حلوا بی زعفرون باشه کلی پشت سر حرف میزنن

بدتر از اون اینکه میرن خونه مرحوم پلاس میشن و اصلا نمیگن اینا عزادارن و باید مزاحم نشیم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

متاسفانه اگر هم نری گله میکنن و میگن بهمون بی اهمیتی شده

من فکر میکنم بهتره ۵ دقیقه در وقت ملاقاتی بیمارستان یه گل و شیرینی بری و بیای که اونا زحمت پذیرایی و نظافت منزل نداشته باشن

کار مزخرف شاید طرف نخواد تو اون شرایط یا قیافه طرف ببینتش به هیچکس نگید 😆

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

شام و ناهار موندن خونه خانواده میت بعد میگن نمیخایم تنهاشون بزاریم دورشون شلوغ باشه حالشون خوب شه والا من نمیدونم توی این گرونی کلی خرج غذا بدن و خدمتگذاری به مهمونا اونم وقتی دلت میخاد فقط یه جا بری گریه کنی چطور ممکنه این حالشونو خوب کنه