2821
2789
عنوان

چیپ ترین کار

254 بازدید | 21 پست

‏عیادت از مریض چیپ ترین کار نرمالیه که بین ایرانیا رواج داره. طرف حالش خوب نیس کسیم که مراقبشه خسته اس نمیدونه به مریض برسه یا چای و میوه فامیل زبون نفهمو بیاره تا یوقت بشون بر نخوره

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

همین یهو مث بزه اخوش میان بالا سرت

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات.

و زن تازه زایمان کرده

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دیگه انقدر رواج پیدا کرده شده عادت چیپ ترین از نظر من صحبت کردن درباره زندگی شخصی مردم و نظر دادن منفی تو مواردی که بهت مرتبط نیست هستش

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

و همینطور مراسم عزاداری

غذای خوب ندی و حلوا بی زعفرون باشه کلی پشت سر حرف میزنن

بدتر از اون اینکه میرن خونه مرحوم پلاس میشن و اصلا نمیگن اینا عزادارن و باید مزاحم نشیم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

متاسفانه اگر هم نری گله میکنن و میگن بهمون بی اهمیتی شده

من فکر میکنم بهتره ۵ دقیقه در وقت ملاقاتی بیمارستان یه گل و شیرینی بری و بیای که اونا زحمت پذیرایی و نظافت منزل نداشته باشن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

کار مزخرف شاید طرف نخواد تو اون شرایط یا قیافه طرف ببینتش به هیچکس نگید 😆

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

شام و ناهار موندن خونه خانواده میت بعد میگن نمیخایم تنهاشون بزاریم دورشون شلوغ باشه حالشون خوب شه والا من نمیدونم توی این گرونی کلی خرج غذا بدن و خدمتگذاری به مهمونا اونم وقتی دلت میخاد فقط یه جا بری گریه کنی چطور ممکنه این حالشونو خوب کنه

چیپ ترین کار

کسی که عزیزاز دست داده مسجد نمیرن میگن بعدا میریم خونشون

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌