2777
2789
عنوان

کی فصل سوم زن روز میبینه

52 بازدید | 7 پست

واقعا حرف لالین به یگانه که گفت شبیه گارسونها شدی زشت بود فکرکنم چون از اصفهان رفته ترکیه تو برنامه شرکت کرده یکجورایی به خودشون اجازه میدن مسخرش کنن و بهش بی احترامی کنن بعدم اینکه همه پشت لالین رو گرفتن به نظرم درست نیس یعنی چی که ماهرچی گفتیم تو باید انتقاد پذیر باشی 🫤 اینا هنوز فرق انتقاد کردن با مسخره کردن رو نفهمیدن تازه من جای یگانه بودم همونجا جلو دوربین برمیگشتم میگفتم اتفاقا منم فکرمیکنم تو استایلت شبیه کلفتای زمان قاجارشده بعدم چیزی گفت میگفتم انتقاد پذیر باشی من توهین نکردم

جالبه که نسترن به یگانه گفته شهرستانی چون به نسترن گفته تو دعوای دونفره من ولالین دخالت نکن 😐

این مهاجرای ایرانی تو ترکیه خوبه دوروزه رفتن ترکیه انقد دور برداشتن اگه اصالتا اهل ترکیه بودن چکارمیکردن همچی خودشونو گم کردن انگار ازناف آمریکا رفتن ترکیه به اونایی که ازایران تازه مهاجرت میکنن میگن شهرستانی و مسخرشون میکنن🫤😂 تو عشق ابدی هم شرکت کننده هایی که ازایران رفته بودن رو مسخره میکردن و میگفتن شهرستانی بی فرهنگا جنبه ندارن تا به ی جایی میرسن اصالت خودشونو گم میکنن

توهین به محل زندگی و زادگاه دیگران و نژاد و قومیت ها و شهرستان و روستا، ته ته ته بیشعوریه حالا میخواد واسه هر کشور وشهر و روستایی باشه ،واینم میدونم که زمین بدجوری گرده

الان ترکیه ای بودن ادما اسمش به یه جایی رسیدنه؟!

ادم بی شخصیت همه جا بی شخصیه چه ایران چه ترکیه چه آمریکا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان ترکیه ای بودن ادما اسمش به یه جایی رسیدنه؟!ادم بی شخصیت همه جا بی شخصیه چه ایران چه ترکیه چه آم ...

منم همینو میگم دیگه جالبه که شرکت کننده های زن روز و عشق ابدی که چند سال پیش مهاجرت کردن ترکیه به اونایی که جدید ازایران میرن میگن شهرستانی و مسخرشون میکنن 🫤 آدم انقد بی جنبه و لول پایین و بی فرهنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.