2777
2789
عنوان

خوابگاهی هاا

101 بازدید | 12 پست

یک مدتی هست که فکر ادامه تحصیل برای ارشد توی ذهنمه، مخصوصاً دانشگاههای خوب دولتی مثل دانشگاه تهران. اما......

از موضوع خوابگاه و زندگی تو شهر غریب خیلی استرس دارم

تهران شهر بزرگیه و فکر اینکه قراره تک و تنها اونجا زندگی کنم، واقعاً نگرانم میکنه

یه چیزی که بیشتر نگرانم میکنه، چیزهاییه که درباره خوابگاهها شنیدم - مثلاً اینکه بعضی از هماتاقیها ممکنه رفتارهای نامناسبی داشته باشن، سیگاری باشن، یا مشکلات دیگهای وجود داشته باشه.

کارشناسی رو شهر خودم خوندم و تجربه زندگی مستقل تو شهر دیگهای رو ندارم. به نظرتون ارزششو داره که برای ارشد به دانشگاه خوب برم و خوابگاهی بشم؟ تجربهتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تجربه خوابگاهم بخوام بگم

جز بهترین روزای عمرم بود قطعا

زندگی تو شهر جدید برای کسی که ترسو نیست و دنبال ماجراجویی و یادگیریه خیلی خوبه و صد البته مشکل

اوایل تا شهرو یاد بگیری یکمی ممکنه اذیت شی ولی اگه آدم سخت گیری نباشی اونقد بد نمیگذره

هم اتاقی خوب خیلی مهمه

با هرکسی هم ممکنه روبرو بشی،کثیف،تمیز،سیگاری،بی ادب و گستاخ و...

اگه فکر میکنی آدم حساسی هستی خیلی برات مشکله ولی اگه راحت بگیری از طرفی هدفت برات مهم باشه اذیت نمیشی

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
از تجربه خوابگاهم بخوام بگمجز بهترین روزای عمرم بود قطعا زندگی تو شهر جدید برای کسی که ترسو نیست و د ...

ارشد شما بودین؟

باز میگم ارشد باز سن ها بالاتره پخته تریم

وسایل گرون مثل گوشی و... ممکنه به دزدن؟

ارشد شما بودین؟باز میگم ارشد باز سن ها بالاتره پخته تریموسایل گرون مثل گوشی و... ممکنه به دزدن؟

نه کارشناسی

ارشد چون اتاقا خلوت ترن راحتتره

من ندیدم ولی باز بستگی به این داره با کیا بیفتی

ممنون عزیزم که با حوصله بهم جواب میدی خرج و مخارج چطوریه؟ خیلی در میاد؟

خواهش میکنم

اگه غذای سلف رو نتونی بخوری باید غذا بپزی، مواد غذایی رو باید بخری خب هزینه داره، یه هزینه ای هم برای خوابگاه پرداخت میکنی حالا واسه ما ترمی بود بعضیا شنیدم ترم آخر تصفیه میکنن

غیر از اون مثل خونه هست یعنی هزینه رفت و آمد و کافه و اینطور خرجا