2789
عنوان

شده یه نفر که

196 بازدید | 35 پست

شده به یه نفر که فقط رفیق مجازیتون بوده وابسته شین؟

دلتون براش تنگ شه

منتظر باشید پیام بده

از اینکه با دخترای دیگه حرف بزنه ناراحت شید

میدونم احمقم ولی چیکار کنم فکر این اادم از سر من بیفته

یه سال حرف زدم باهاش فقط دوست عادیم بوده و چند وقت پیش من بحثم شد باهاش و اونم دیگه زیاد تحویل نمیگیره

بعد همش میگم اره دیگه میره با دخترای دیگه حرف میزنه از من بهتر چرا باید با من حرف بزنه

یه چیزی بگید ادم شم

خیلی احمقم خیلی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعضی وقتا یه جمله یه رابطه رو بهم میریزه...حتی رابطه ای ک ختم ب ازدواج میشه...

یعنی چی؟

من سنم کمه ۱۹سالمه دلم نمیخواد باهاش برم تو رابطه اصلا

ولی نمیدونم این حماقت چیه افتاده به جونم

وقتی میفهمم مثلا با دختره دیگه ای حرف زد ناراحت میشم در صورتی که اصلا به من ربطی نداره

یا الان چون تحویل نمیگیره من کلی ذهنم بهم میریزه

بنظرت چقدر طول میکشه حالم خوب شه؟

همه چیز بستگی به خودت داره ،من آدمی بودم که دو سال سوگواری کردم برای کسی ک بازیم داد، و عذاب دادم خودمو ،اما یه جایی یه نفر یه تلنگری بهم زد ،به خودم اومد چشام واقعیت رو دید و تمومش کردم ،نمیدونم چند سالته ،چی تو سرته چی میخوای ،ولی ارزش خودت رو بدون و دنبال چیزی تو مجازی نباش ، صبر داشته باش ،آدمای خوب تو راهن ،صبور باش و پخته طور عمل کن

یعنی چی؟من سنم کمه ۱۹سالمه دلم نمیخواد باهاش برم تو رابطه اصلاولی نمیدونم این حماقت چیه افتاده به جو ...

خب گلم اگه دلت نمیخاد بری تو رابطه چرا غیرتی میشی روش؟رفتی تو رابطه و خوووودت خبر نداری

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز