2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشههه🤣🤣🤣

119 بازدید | 6 پست

اقا جونم براتون بگه دیشب رفته بودیم رستوران بعد حالت کلبه مانند بود ولی درش شیشه ایی بود بعد بابام بنده خدا رفت سفارش هارو بگیره وقتی برگشت با غذاها رفت تو شیشه انقدر خندیدم شدم شبیه گوجه😂😂😂

وسط غذا خوردن داداشم تازه رسید همینجوری جلو میز داشت صحبت میکرد که چرا دیر اومده پاش سر خورد

با مخ اومد رو زمین 🤣🤣🤣

من که انقدر دیشب خندیدم نزدیک بود خودمو خیس کنم 😂😂

شماهم تعریف کنین اگه خاطره ایی دارین یکم بخندیم

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای

🤣🤣🤣🤣

رفته بودیم گردش خاله ام اومد از جوی آب رد شه لیز خورد کلا افتاد تو جوی 😂😂😂

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

واای🤣🤣🤣🤣 رفته بودیم گردش خاله ام اومد از جوی آب رد شه لیز خورد کلا افتاد تو جوی 😂😂😂

😂😂 بنده خدا

اینم بگم که اوایل نامزدیمون رفته بودم خونه فامیل های شوهرم بعد همه دورهم نشسته بودیم چایی بخوریم به من گفتن فیلم و عکس های نامزدی رو نشون بدم یهو پام گیر کرد لبه روفرشی افتادم رو کمر شوهرم چایی داغ ریخت رو شوهرم حالا همه نمیدونستیم شوهرمو کمک کنیم یا بخندیم😂😂

بعد مادربزرگ شوهرم خدا بیامرز اون زمانا زیاد چیزی متوجه نمیشد دیگه اخرای عمرش بود به شوهرم میگفت مادر بگردت شلوارتو بکش پایین ببینم چی شده 😂😂😬