2777
2789
عنوان

فوری استرس شدی کمک توروخدا

199 بازدید | 20 پست

الذن زنگ زدم به یه دمتر نوبت انلاین گرفتم گفت احتمال خیلی زیاد پریودیه ولی اگه میخوای اروم شی برو یه سونو بده

بعد میگم روز ۱ و ۲ و۳ معلوم بود مثلا اولاش کم یود انراش زیاد یا کلا میشد پیش بینی کرد

الان ۱ ساعت کمه ۱ ساعت زیاد نمیدونم قاطی پاتیه روز ۴ ام

اینو یادم رفت بپرسم از دکتر نظرر شما چیه

کلیه هام زیاد درد میکنن احساس دفع بهم دست میده ولی تازه مدفوع کردم همش پروفون میخورن که خوب میشم

میشه یچیزی بگین از ترس دارن میمیذیم ۴ ساعت خونریزی زیداده ۳ ساعت کم یعنی چی اخه

ولینکه الان اول ادرارم برای بار لول یه لخته تقریبا متوسط اومد بیرون بعد ادرارم خیلی میترسم استرس دارم مامانم میگه شاید کلیه هاته ولی من استزس دارم چرا روز ۴ نون باید از همه روزا بیشنر باشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم صد بار تاپیک زدی پریود شدی خب برو دکتر از پنجشنبه فک کنم اینجوری شده بودی اگه خیلی نگرانی

امروز نوبت داشتم افتاد پس فردا خب میدونم اما امروز غیر عادی شده

من که متوجه نشدم شما پریود هستین و لخته دفع کردین یا اینکه از مجاری ادرار تون لخته دفع شد؟؟؟

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

عزیزم پریودی ی هفته طول میکشه دیگع از مامانت پرسیدی چی گف

گفت اگه نون رو نوار هست پریودیه اگه نه کلیه ولی فعلا امروز زیاد شده داره میاد بگم ببینم چی میکه

من که متوجه نشدم شما پریود هستین و لخته دفع کردین یا اینکه از مجاری ادرار تون لخته دفع شد؟؟؟

نمیدونم انگار از محاری ادرار بود هم ار مجاری ادرار هست هم از مجاری برا پریود