2777
2789
عنوان

برای عروسی بهتره کیارو دعوت کنیم

191 بازدید | 27 پست

باید لیست مهمان هارو دربیاریم

بهتره کیا بیان

مثلا دایی مادرم و پسر دایی هاش باید باشن؟ یا فقط خاله دایی خودم؟

یکی از دوستام دوساله معلوم نیست ب چه دلیل از وقتی ازدواج کردیم فاصله گرفته پشت سرمم حرف زده اما همش دو دلم دعوتش کنم یانه خیلی صمیمی بودیم.

اصلا انتخاب دعوت کردن مهمان ها خیلی سخته

چیکار کنم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم و اصلا هم قصد ازدواج ندارم حالا حالاها

یکبار از روی بیکاری شروع کردم به نوشتن فک و فامیل واسه عروسی بالای ۵۰۰ نفر فقط از طرف خودم شد😂💔

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اول ببینید حدودا چند نفر میخواید دعوت کنید با توجه به تعداد اولویت بندی کنید اول اصلیا بعد کسایی که رفت و آمد دارید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بستگی داره به خانواده تونما عروسی تعداد بالا دعوت میکنیم

قرار شده ۲۰۰ نفر دعوت بشهداز هر دو طرف ولی عروسی با کیفیت.چیزیه ک خودم خواستم نمیدونم

من مجردم و اصلا هم قصد ازدواج ندارم حالا حالاهایکبار از روی بیکاری شروع کردم به نوشتن فک و فامیل واس ...

وایی منم یبار همچین کاری کردم ولی بجز پدر و مادرم دیگ دو دل بودم عمه ،عمو و دایی خاله بنویسم یا نه بقیه که هیچ

هرچی کمتر بهتر تصفیه کن یجورایی

خودمم عروسی خیلی شلوغ نمیپسندم اما هرچی مینوشتیم بازم نمیشد ننویسیم هی اضافه میشد 😁

واسه ما تعداد بالا بود ولی نهایت دویست مهمون خوبه فقط درجه یک و دو خاله دایی عموها ت و بچه هاشون و خ ...

والا همینم میشه فک کنم الان زنگ زدم تالار از نفری ۴۵۰۰ شروع میشد...