وای دوسدارم غر بزنم ...مادرشوهرم ۷۵ سالشه این مدلی شده ک باید بیاد خونه بچه هاش ...در ماه یک هفته ...الان اومده اولا تو ماشین ک بود خواستم برم سینه مرغ بخرم گف وای من از مرغ خوشم نمیاد انقد خوردم حالم بهم میخوره 😐 یعنی فقط گوشت درست کن😑 بعد از اون این هیچ ک همش دارم میشورممیپزم ایرادم میگیره لا ب لاش🫤میوه نمیخوره میگه فقط اب میوه میخورم 😑 انتظار داره اب میوه گیریو بیارم جلو دست هروز اب میوه بگیرم ..بعدش سبزی قورمه گزفته بودم ۴ ساعت پای گاز بودم ۵ تا بسته شد برداشت گفت ۲ تا بستشوبرا من بزار کنار گفتم اوکی ...بعد از اون ی بسته خرما گرفته بودم میگف اینو برا من بزار کنار وقتی رفتم ببرم ...😑 بجز همه اینا مهمون داره دعوت میکنه خونم ،.. میگه ۲ مدلم غذا درست کن ...بعد زنگزده ب طرف یارو نمیخواد بیاد بزور میخواد بیارش ... بزووووور ...شوهرم ب خونوادم خیلی خوبی کرده منم بخاطر اون هیچی نمیگم نمیدونم بد جنسم یعنی ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.