2777
2789

فک نکنم تاپیک هاتو حذف کنه

@niniyar

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در صورت تعلیق چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت

فقط قطع دسترسی کامل میشید

تاپیکاتونو به مرور قبل تعلیق میتونید حذف کنید

زمان تعلیق حتی میتونید وارد کاربری بشید ولی معلقه

برای فعال کردن دوباره کاربری در انتهای صفحه داخل ارتباط باما در قسمت درخواست پشتیبانی شماره سیمکارت کاربریتونو بگید و بگید فعالش کنن کاربریو

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

تاپیکهاتون رو حذف نمیکنم اگر میخواهید حذف کنید طبق امضام حذف کنین

من فقط لغو میکنم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

تاپیکهاتون رو حذف نمیکنم اگر میخواهید حذف کنید طبق امضام حذف کنینمن فقط لغو میکنم

سلام گلم چرا حذف نمیکنید تاپیکمو فرستادم براتون

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

@niniyarسلام لطفا تاپيك اخرم رو باز ميكنيدموضوع مهمي بوددو نفرش توشكل كل كردن بسته شدخواهش ميكنم باز ...

سلام نه موضوع بچه اوردن یا نیاوردن یا مسئله ای که شما بیان کردید همیشه همینطوره دعوا و توهین و همیشه سیاسی هم میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام گلم چرا حذف نمیکنید تاپیکمو فرستادم براتون

سلام من تاپیک حذف نمیکنم

پس کی حذف میکنه به اون بفرستم؟

تو خصوصی باید بفرستید طبق امضام

سلام نه موضوع بچه اوردن یا نیاوردن یا مسئله ای که شما بیان کردید همیشه همینطوره دعوا و توهین و همیشه ...

الان كه ديگه بحثشون خوابيده

لطفا بازش كنين مهم بود برام

يه نفر بود كه اينجوري حرف ميزد