2777
2789

سلام قشنگیهای زندگی 😄 چطورین خوش سلیقه ها

خانما چند وقتیه اسم ترانه بدجوووور به دلم نشسته

قبلا اسم ترمه رو انتخاب کرده بودم اما حالا نظرم چرخیده سمت ترانه. به همفکریتون نیاز دارم.

نظرتون چیه در مورد انتخاب این اسم واسه دخترم؟

اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین بفرمایین فقط قبلش بگم که اسم های فانتزی سلیقه من نیستن. مثلا اسم هایی مثل لنا، لیا ، آترینا و ... همه نازن اما پسند من نیستن. سبک مورد علاقه من اسمیه که معنیش رو خودش باشه و وقتی صداش می کنی حسش منتقل بشه مثل: گندم، باران، ساحل و ...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگه خیلی گندم هم خوبهاینم بهت پیشنهاد میدوم من خودم خوش نمیاد )آوا )

آوا قشنگه ولی اسم دختر خواهرمه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

خیلی قشنگه

هم ترمه هم ترانه . ترمه میتونه ایشالله اسم بچه بعدیت باشه

منم همینطورم. خیلی اسمای اوا دار دوست ندارم معنی دار دوست دارم.

یگانه

رویا

رها

زیبا

اینا معنی قشنگی دارن

ارزو های بزرگ ، 

خیلی قشنگه هم ترمه هم ترانه . ترمه میتونه ایشالله اسم بچه بعدیت باشهمنم همینطورم. خیلی اسمای اوا دار ...

رویا هم واقعا قشنگه. هم آهنگش هم معنیش. چقدر اسم های قدیمی بهتر بودن ☹

قدیمیا همش فاطمه زهرا زینب بودن که 😂

قدیمی ها تقسیم میشن به دو دسته

قبل انقلاب همه زده بودن تو فاز اسم های ایرانی و باکلاس

بعد انقلاب فضای جامعه مذهبی شد و همه زدن تو کار اسم های مذهبی

اسم دخترای فامیل ما که قبل انقلاب به دنیا اومدن: نوشین، پریسا، رزیتا، شاهدخت

بعد انقلاب: زینب، رقیه، زهرا ، و صد تا مریم 😂

قدیمی ها تقسیم میشن به دو دستهقبل انقلاب همه زده بودن تو فاز اسم های ایرانی و باکلاسبعد انقلاب فضای ...

چقدر این حرفت حق بود... خدایی چقدر این انقلاب بد بود

ما رو از فرهنگمون دور کرد

ارزو های بزرگ ، 

دوستای من سه قلو بودن

ترانه یگانه حنانه

من دوست ندارم راستش فکر میکنم قدیمی شده یکم

مثلا دریا و بهار و ساحل و باران و ترنم رو بیشتر دوست دارم تو این سبک آهنگ ها

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت