2789
عنوان

کمردرد

200 بازدید | 11 پست

سلام لطفا یه پزشک متخصص خوب برا کمردرد تو اهواز بهم معرفی کنید چندبارmriدادم گفتن دیسکت مشکل نداره اما من دارم از درد کمر می میرم نمی دونم دیگه چیکار کنم و پیش چه پزشکی برم

کمر درد ممکنه از عفونت هم باشه. منم کمر دردم خیلی وقته. گاهی بهتر میشه, گاهی بدتر. یه مدت ورزش کردم و عسل و سیاهدونه خوردم بهتر شد و یا بهتر بگم قطع شد. باز دوباره گرفته. حالا دارم ورزش می کنم.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندباری که دکتر بودم اصلا جواب درست و حسابی بهم ندادن که بدونم مشکل کمرم چیه فقط می دونم اصلا نمی تونم کاری کنم یکم که سرپا می ایستم یا غذایی درست می کنم با جارو می کشم بعدش باید بیام دراز بکشم دیگه از شوهرم خجالت می کشم

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519

سلام ببخشید چه ورزشایی کردید که بهتر شدید؟

سلام عزیزم. پیاده روی و دو.. دویِ آهسته 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

تو اهواز دکتر برای کمر درد نمی شناسم ولی تو تهران آقای دکتر قربان زاده یکی از بهترین دکترا هستن
من پارسال زن داییم طوری کمر درد داشت حتی نمی تونست راه بره
رفت پیش آقای دکتر مجید قربان زاده ادرس مطبشم هم تو مرزدارانه هم تو پیروزی /شماره مطب هم 02144236721/77173515