2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من رابطه قبل از ازدواج رو میتونم بپذیرم در شرایطی

ولی اینکه پسری رفته با خانمی که مثلا از خودش بزرگتر بوده و همسرش فوت شده اصولا برای ایجاد یه رابطه سالم نبوده و صرفا بر پایه مراودات جنسی هست

برای همین احتمالا نپذیرم

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 

مردی که همین الان از روابط گذشتهاش میگه ،احتمال اینکه بعدا بهت خیانت کنه کمتره

اگه قرار بود خیانت کنه این رابطه رو پنهان میکرد

مرد شرافتمندیه بهش فکر کن

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

مگه مرد دستنخورده پیدامیشهالاندیگه پسراهمهتو رابطن زن بیوه یادختر چه تفاوتی داره

مشکل کاربرا با اینه که این خانم قبلا ازدواج کرده

ظاهرا با دست خورده! بودن خانمه مشکل دارن

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

اگه همه چیش خوب باش چی قیافش هیکلش

همه چیش خوب باشه قیافه ش هیکلش؟!!!!

قیافه وهیکل شد همه چیز؟!!!

بابااا یارووو....

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مردی که همین الان از روابط گذشتهاش میگه ،احتمال اینکه بعدا بهت خیانت کنه کمترهاگه قرار بود خیانت کنه ...

متاسفانه دیگ نشد رفت دوستمم تمام زندگی منو عمدی بهش گفته چون من گفتم با زن بیوه بوده اشتباه کردم خدایا همش فکرم درگیره

اگه قیافش و اخلاقش خوب باش چی

خب باید ببینی آدمی هست که چهارچوب داشته باشه برای خودش یا نه

اینم حاصل شناخت طولانی هست از اون آدم

نمیشه همینجوری قضاوت کرد

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
خب باید ببینی آدمی هست که چهارچوب داشته باشه برای خودش یا نه اینم حاصل شناخت طولانی هست از اون آدم ن ...

دقیفا مث هم بودیم لیسانس حقوق داشت اونم قیافمون بهم میخورد اخلاقش عالی ولی خدا لعنتش کنه خالم رو خدا لعنتش کنه دوستم رو اگه اون باعثش شده کلا حرفای بیخود باعث شد بهم نرسیم

دقیفا مث هم بودیم لیسانس حقوق داشت اونم قیافمون بهم میخورد اخلاقش عالی ولی خدا لعنتش کنه خالم رو خدا ...

میدونی این بار آخریه که نصحیت میکنم چندین بار سعی کردم تو تایپک های قبلیت خواهرانه کمکت کنم ولی اصلا خودت نمیخوای

نه اون مرده خوبه نه اون رفیقت خوبه که حسرت اون پسره رو میخوری قیافه خوب به چه کارت میاد وقتی مرده اختیار شلوارش رو نداره؟

قشنگ حرف میزنه چون کار بلده اولین بارش نیست میخواد خرت کنه چطوری اینقدر ساده ای واقعا رو خودت کار کن