2777
2789

ما ی ۴ تا دوست خیلی صمیمی هستیم ولی ی موقع هایی حس میکنم میرن بیرون ۲ "نفرشون باهم نمیگن ولی خب من میفهمم احساس بی ارزشی بهم دست میده اصلا مهم نیست برن ولی چرا نمیگن خبب (اصلا به روخودشونم نمیارن خودم میفهمم و منم به روشون نمیارم) نمیدونم چیکار کنم بهم ریختم

Be the queen of your own life✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستی که توش خوشحال نیستی دوستی نیست من همیشه اینو به دختر نه سالم میگم ...خودمم همچین دوستی داشته باشم سریع شماره شو هم پاک میکنم که هوس نکنم به بار زنگش بزنم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
از کجا میفهمی؟

مثلا ما باهم قرار میزاریم بریم ی تحقیق انجام بدیم اونا میان میفهمم باهم بودم کاملا مشخصه مثلا ی بار یکیشون داشت از اون تشکر میکرد و...تا منو دیدن ساکت شدن حس میکنم خر فرض میشم دلم میشکنه😭🥺

دوستی که توش خوشحال نیستی دوستی نیست من همیشه اینو به دختر نه سالم میگم ...خودمم همچین دوستی داشته ب ...

اخه واقعا بد نیستن ولی اینکارو که میکنن خیلی قلبم میشکنه نمیدونم به رو بیارم یا نه از طرفی نمیتونم کات کنم هرروز با هم ی جاییم

۳ ساله دوستیم و خیلی صمیمی

ببین خب اگه صمیمی هستین به نظرم بشین باهاشون این موضوعو مطرح کن ادامه پیدا کنه ممکنه اکیپتون از هم بپاشه

از این جهت پرسیدم که شاید اون دو نفر خیلی قبل تر اینکه اکیپ بشین همو میشناختن و دوست بودن

ببین خب اگه صمیمی هستین به نظرم بشین باهاشون این موضوعو مطرح کن ادامه پیدا کنه ممکنه اکیپتون از هم ب ...

اخه اگه چیزی بگم با دروغ دیگه ای میخان قانعم کنن

من مشکلی ندارم برن ولی حداقل انقدر ضایع بازی درنیارن و ادم رو ببخشید خر فرض نکنن