2777
2789
عنوان

انشا برای امتحان ترم

71 بازدید | 12 پست

سلام یه سوالی داشتم من فردا امتحان انشا دارم میخواستم بدونم اگه چت جی بی تی انشا رو بنویسه خب ممکنه بقیه بچه هاهم ازش استفاده کنن از طرفی معلم هم چت جی پی چک میکنه اینطوری انشاها تکراری نمیشه ؟

من چت جی بی تی برام وصل نمیشه اگه تکراری نمیشه میشه از چت جی بی تی برام انشا شات بگیرید تو تلگرام بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قلمم روانه اگه میدونی بنویسم برات اینجا تایپش کنم بفرستمش؟

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

من قلمم روانه اگه میدونی بنویسم برات اینجا تایپش کنم بفرستمش؟

آره اگه میتونی ممنون میشم بنویسی

درخواست دوستی بدم که آیدی تلگراممو بفرستم اونجا عکس بفرستی ؟ یا اگه میخوای زیر همین تاپیک برام بفرست

آره اگه میتونی ممنون میشم بنویسیدرخواست دوستی بدم که آیدی تلگراممو بفرستم اونجا عکس بفرستی ؟ یا اگه ...

قلبم تل ندارم

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

من متولد شدم از درختانی که قرنها در سکوت جنگل ایستاده بودند. پوست تنم را با تبر بریدند و پوستههای سبز و زنده را جدا کردند، تا من به تودهای از خمیر سفید و خالص تبدیل شوم. اما این پایان نبود، آغاز یک سفر بود. من را در کورههای داغ، تحت فشار مداوم، به شکلی بیصدا درآوردند؛ لطیف و آماده برای پذیرش آنچه جهان میخواست بر من بنویسد.

اولین بار که جوهر بر روح من نشست، لرزیدم. مرکبهای سیاه و آبی، کلماتی بودند که برای اولین بار طعم زندگی میگرفتند. یک دست لرزان، جملهای عاشقانه را به من سپرد؛ یک راز کوچک، یک اعتراف بزرگ. من آن را با تمام وجودم جذب کردم، هر نقطه و هر خمیدگی حروف را در اعماق فیبرهایم حک کردم.

سالها گذشت. من از قفسههای چوبی کتابخانههای تاریک به دستهای کنجکاو کودکان منتقل شدم. صفحاتم بوی نان و شیرینی گرفت، گوشههایی از من تا شدند تا خطی مهم گم نشود. من شاهد اشکهایی بودم که بر روی سطرها ریخت، اشکهای غم دوری و اشکهای شادی یک پیروزی کوچک

من همیشه اینجا بودهام، در میان صفحاتم. مرز بین سکوت و سخن، بین گذشته و آینده. عدهای مرا با احترام ورق زدند، انگار رازهای جهان را کشف میکردند. عدهای دیگر، مرا از روی میز کنار زدند، چون دنیای بیرون پر سر و صداتر بود. اما هر بار که دری باز شد و کسی با اشتیاق به سراغم آمد، من دوباره زنده شدم.

امروز، شاید کمی فرسوده باشم. لبههایم زرد شده و چند برگ از من جدا افتاده است. اما محتوای درونم، آن صداهایی که در من زندانی شدهاند، هنوز فریاد میزنند. من کتابم؛ خاطرهای هستم که نمیمیرد، پلی هستم از زمان گذشته به ذهن تو. و تا زمانی که کسی مرا به آغوش بکشد، زندگی ادامه دارد

مامانمم همش میگفت ولی من میترسیدم دبیر بفهمه انقد زنه گیره که تا آخر سال روانیم میکنه اگه کار اشتباه ...

نه بابا اصلا تو بهش بگو ده تا انشا بهت بده یکیشو انتخاب کن از کجا میخواد بفهمه